Super kleine mini rugtas of sling de nieuwe Tanluhu Jingpinbag!

Afgelopen week hebben we de Tanluhu Jingpinbag binnen gekregen. Een zeer compacte mini rugzak. Echt om je belangrijke spulletjes in te stoppen zoals een telefoon of een portemonnee en nog een aantal kleine spulletjes.

Het is een zeer makkelijke tas om te dragen geen dubbele schouderbanden maar een enkele, over je hoofd en je kunt op pad! Lekker eenvoudig in het gebruik. De tassen zien er kwalitatief zeer goed uit en ook de kleurtjes maakt het een erg leuke tas om te zien.

De tas bevat een groot vak en een kleiner vak aan de voorzijde van de tas. Je kunt dus wel het een en ander verdelen over de vakjes. Ook op de schouderband is nog een mesh opbergvakje gemaakt voor bijvoorbeeld je telefoon of iets wat je snel bij de hand wilt hebben. Bij het omdoen van de tas viel wel op dat dit vrij dicht op de tas zit wat misschien bij het dagelijks gebruik maakt dat je de tas iets naar voren moet trekken om er goed bij te kunnen maar dat zal in de praktijk moeten blijken.

Maar zeker de leuke kleurtjes spraken ons zeer aan dus wij hopen dat we er een hoop mensen blij mee kunnen maken. Dus als je veel broeken hebt zonder zakken en niet met een al te grote tas op stap wilt is dit een prima oplossing. Je kunt hem ook op je buik dragen als je het niet veilig vind op grote stations of steden. En zonder veel moeite hangt hij weer op je rug.

De inhoud van 3,5 liter klinkt nog als veel maar zit wel snel vol. Maar ja alles beter dan die grote telefoon of portemonee in je broekzak en steeds moeten kijken of je hem niet verloren bent.

Check bijgaande link voor meer informatie en alle kleuren.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment