Highlander Phoenix serie, een militaire slaapzak die ook jij kunt gebruiken.

Ze zijn binnen en opgenomen in het assortiment de Highlander Phoenix Flame mummy slaapzak.

Highlander is gekomen met een nieuwe serie militaire slaapzakken. Hiermee weet je zeker dat je degelijke kwaliteit koopt en in deze reeks is gedacht aan diverse omstandigheden. Zo is er de Spark, Ember en de Flame.

De Spark is een slaapzak voor de warmere periodes tussen de 4 en 8 °C, een slaapzak met een gewicht van 1.1 kg en een packsize van 36 x 19 x 19 cm. Een mooie compacte slaapzak voor de zomermaanden.

De Ember is een slaapzak voor in de lente en bij niet te koud weer de herfst met een temperatuur tussen de 2 en -3 °C.  Het gewicht ligt met 1.5 kg net iets hoger en ook de packsize is met zijn 40 x 24 x 24 cm al weer iets groter. Maar ja koud zal je het dan ook niet hebben.

En dan als derde is er de Flame, een slaapzak die je 3 tot 4 seizoenen kan gebruiken. Met niet al te koude winters is dit nog een prima slaapzak.  Met de temperatuur tussen de -3 en -9 °C houd je het hier de meeste winters wel goed warm. Op dit moment is dit de slaapzak die wij hebben uitgezocht voor nu. Misschien dat we in de lente en de zomer de Spark en Ember aanvullen. Bij het uitpakken viel meteen de forse maat op 48 x 29 x 29. Voor je gevoel lijkt het niet zo groot maar de zakken waren dan ook niet volledig gecomprimeerd opgestuurd waardoor ze nog een stukje groter waren dan de maten van de fabrikant. Verder zag het er weer uit zoals we van Highlander gewend zijn. Mooie kwaliteit voor een mooie prijs. Daar staan wij voor en dus past dit prima in het assortiment.

Het mooie aan de Flame is dat je deze door middel van het systeem in de slaapzak kan koppelen aan de Spark. Dan krijg je de Inferno! Een uniek concept waarmee je beide slaapzakken koppelt en nog meer warmte krijgt en meer kou aankan. Hiervoor dien je de Flame en de Spark los aan te schaffen.

Highlander Phoenix Inferno

Wij denken met dit artikel een mooie aanvulling op ons slaapzakken assortiment te hebben gevonden.

Kijk hier voor meer info over de Phoenix Flame.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment