Nieuw merk in de shop met een toffe kinderslaapzak met Glow-in-the-Dark

Sinds afgelopen week zijn wij trotse leverancier geworden van een nieuw merk, namelijk AceCamp. Deze organisatie heeft een beetje dezelfde “missie” als wij ook hebben. Zo veel mogelijk mensen lekker naar buiten te laten gaan met kwalitatief goeie spullen.

Dit is zoals Acecamp het zelf zegt:

“Hier bij AceCamp is het onze missie om buitenenthousiastelingen de uitrusting te leveren die de katalysator wordt die je naar buiten brengt. De ervaring is alles, en we zijn hier om het je gemakkelijker te maken om die onvergetelijke avonturen te beleven. We begrijpen dat het essentieel is om uw apparatuur te vertrouwen. Kwaliteit is onze eerste prioriteit sinds AceCamp in 2000 internationaal werd opgericht.”

We hebben een aantal leuke en goeie producten uitgezocht. Een deel moet nog binnen komen vanwege nieuwe collecties maar een artikel wilden we graag even in het licht zetten.

De Glow-in-the-Dark slaapzak van Acecamp speciaal voor de kinderen. Iedereen wil zijn eigen slaapzak en zo ook onze kinderen. Een slaapzak waar je gewend aan raakt zodat je ook ’s nachts je weg weet te vinden. Dat wordt nog gemakkelijker met deze Glow-in-the-Dark slaapzak. Als het licht uit gaat is het net of je zelf onder de open hemel ligt. Stippen en figuren. Dit is echt een super leuke slaapzak voor kinderen.

De speciale golf vorm van de slaapzak zorgt ervoor dat het kind zich goed kan bewegen in zijn slaap (want er wordt vaak ’s nachts flink gedraaid), en hiermee kan je gemakkelijk in verschillende slaapposities lekker slapen zonder super strak in een mummie te liggen.

De hoofdopening hebben ze elastisch gemaakt waarmee je lekker weg kan kruipen in de slaapzak met alleen je gezicht er nog buiten. Aan de voorzijde zit de rits waardoor het voor kinderen gemakkelijker is de rits zelf te openen en sluiten. En een klein zakje om kleine belangrijke spullen in op te bergen.

De slaapzak is gemaakt van 190T embossed soft polyester en kan tot maximaal -1°C gebruikt worden. En wordt geleverd met een opbergzak om de slaapzak in mee te nemen of op te bergen.

Check hier voor beide kleuren.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment