Gave skibroeken toegevoegd aan ons assortiment

Afgelopen week hebben wij een drietal skibroeken aan ons assortiment toegevoegd. We zijn er vroeg bij maar voor je het weet gaan we weer met z’n allen op wintersport en dan heb je eens in de zoveel tijd een nieuwe skibroek nodig. Die kan je nu ook bij ons aanschaffen.

Wij hebben gekozen voor de skibroeken van Husky. Deze broeken moeten een perfecte kwaliteit hebben om aan de hoogste eisen te kunnen voldoen. De skibroeken moeten wind- en waterdicht zijn, hiermee samenhangend moet de regulatie van de warmte in de broek goed geregeld zijn en heb je veel bewegingsvrijheid nodig met deze broeken. Met de drie skibroeken die wij hebben opgenomen in het assortiment kan je hier zeker van zijn.

Voor de heren hebben we de Galti in blauw en groen. Beide mooie softshell skibroeken met een aangename ventilatie, anatomische gevormd en heerlijk materiaal om mee te wandelen of skiën. Met een waterbestendigheid tot 15000 H2O kan je heerlijk de sneeuw in gaan.

En voor de dames is er de Mithy in het rood die zelfs een waterbestendigheid tot 20.000 H2O heeft. De speciale HuskyTech Stretch zorgt voor veel draagcomfort bij deze dames skibroek.

Alle skibroeken zijn uitgevoerd met bretels zodat ze niet gaan zakken tijdens het sporten. We hebben ze bij het uitpakken van de dozen even bekeken, de kwaliteit is top zoals we van Husky gewend zijn. Laat de sneeuw maar weer komen!

HuskyHusky BlauwHusky groen

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment