Husky schooltassen als aanvulling in ons assortiment

Onze oudste dochter gaat met een half jaar naar de middelbare school en daarmee komt ook het zoeken naar een goeie rugzak om de hoek kijken, want die heb je zeker nodig wanneer je naar de middelbare school gaat. In onze tijd was een laptop nog niet nodig op de middelbare school, maar tegenwoordig zijn deze niet meer weg te denken uit de maatschappij en ook op de middelbare school zijn ze al verplicht.

Omdat we diverse leveranciers hebben die ook tassen aanbieden voor school of voor op het werk hebben wij als aanvulling op ons assortiment gedacht een aantal van deze tassen op voorraad te nemen om ook kinderen en volwassenen die naar school of hun werk gaan te kunnen helpen aan een mooie rugtas. We hadden al de Huksy rugzak Slander 28 liter in het assortiment zitten, een hele gave tas voor als je naar kantoor moet.

We hebben nu toegevoegd de Husky rugzak schooltas City Promise 30 liter en de Husky rugzak schooltas City Nory 22 liter. Beide mooie tassen in drie kleuren leverbaar. De Promise is voorzien van een gewatteerd laptopvak waardoor je je laptop veilig op kan bergen, wat voor ons als ouders nogal een issue is als je kind met een apparaat van een paar honderd euro over straat moet. Want ik weet hoe ik met mijn schooltas omging…..

De Nory heeft deze optie niet, maar ja je kan ook gebruik maken van een sleeve om je laptop eerst in te doen voor hij in je schooltas gaat. Beide tassen zijn uitgevoerd met een mooi rugsysteem wat de tas comfortabel laat dragen.

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast over deze mooie schooltassen als wij. Kijk hier snel verder of er een mooie kleur voor jou bij staat.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment