Highlander rugzak Dia 20 liter in gebruik

Het schooljaar is weer begonnen en de meeste ouders zullen zich er vast wel in herkennen dat de kinderen niet heel lang met een schooltas doen. Zo ook onze kinderen. De tassen worden overal neergegooid, als je het vraagt worden ze meestal weer netjes opgehangen. Ze moeten door weer en wind mee naar school, dus hebben ook wel wat te verduren.

Beide jongens waren bij ons toe aan een nieuwe rugzak, net wanneer wij de nieuwe spullen online aan het zetten waren liepen ze bij ons langs. Dus ik, wat vind je van deze tas. Ja dat is wel een mooie tas, met een glinstering in zijn ogen. Een paar weken later voor school met de jongens een nieuwe tas uitgezocht en ja inderdaad de Highlander Dia 20 liter. Voor beide jongens op hun rug groot genoeg en om spullen in mee te nemen en voor op de basisschool is dit formaat nog prima. De tassen zijn lekker stevig en de jongens zijn helemaal trots op hun nieuwe tassen van mama haar werk. Veel plezier komend jaar op school en van de nieuwe tassen!

Als we een tijdje verder zijn zullen we een review schrijven over de tassen hoe ze bevallen na een langere tijd gebruik.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment