De Green Traveler nu eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar!

Afgelopen week was het eindelijk zover. De langverwachte Green Traveler is gearriveerd! Dit leuke kickstarter project hebben wij lange tijd gevolgd en toen hij in productie ging direct een order geplaatst. Het heeft even op zich laten wachten maar dan heb je ook wat.

Green Traveler LCC is een in Californië gevestigd bedrijf welke herbruikbare, handige draagbare containers en accessoires voor voedsel in het dagelijks leven ontwerpt. De Green Traveler is gemaakt om een oplossing te bieden voor mensen die graag divers voedsel meenemen onderweg maar niet al die losse zakjes en bakjes mee willen nemen. Een omdat het niet handig is al die losse zakjes en bakjes in je tas en twee ook zeker voor het milieu. In plaatst van al die losse verpakkingen die je na het eten weg moet gooien gewoon een verpakking welke na afloop zo de vaatwasser in gaat.

Wij hebben er voor gekozen om alles als een geheel aan te bieden. Dan heb je een compleet set waarmee je zelf kan wisselen. Je krijgt dus de Green Traveler zelf, 2 extra doppen, een Unique Utensil en de isolerende draagtas. Het bedrag lijkt fors maar als je allemaal losse bakjes meeneemt en alle losse verpakkingen etc ben je in loop van de tijd veel meer geld kwijt dan met deze eenmalige aanschaf.

We hebben afgelopen weekend alles compleet gemaakt. Erg leuk alle kleurtjes van de Green Traveler te zien. Voor iedereen zit er wel een leuke kleur bij. De doppen in het vak van de draagtas en de Green Traveler in de tas. Een mooi geheel. Nog even waren we de Unique Utensil kwijt maar hier is een mooi vakje voor aanwezig in de Green Traveler.

Diezelfde dag kwam een familielid langs welke zeer geintereseerd was en die heeft er een gekocht. Die hebben we meteen maar even van dichtbij bekeken. De beide bekers (zwarte grote doppen) eraf gedraaid. Wat meteen opvalt is dat het robuuste kwaliteit kunststof is wat het meteen een mooi en stevig product maakt. In de beide bekers zit een extra dop welke door een rubber goed afgesloten wordt voor bijvoorbeeld een soepje, stukjes fruit of een lekker koel drankje. Dan heb je het middengedeelte nog in je handen, deze haal je gemakkelijk van elkaar en dan heb je twee bakjes in je handen met een mooi deksel om alles goed af te sluiten. Aan beide zijkanten nog een kleine ruimte voor bijvoorbeeld vitamine tabletjes oid. In een van de vakjes is de Unique Utensil verstopt. De beide bakjes zijn ruim genoeg voor bijvoorbeeld een salade. Kortom 6 aparte vakjes waar je verschillende voedselwaren in mee kan nemen in een tool met een inhoud van 1,3 liter.

De Unique Utensil kan je zien als de welbekende Spork. Een vork, lepel en mes in een tool. Erg handig en ook leuk zoals Green Traveler hem rond heeft gemaakt wat weer goed verwerkt is in de Green Traveler. En de isolatiedraagtas is natuurlijk erg handig voor als je gebruik maakt van warme of koele etenswaren. De extra meegeleverde doppen kunnen op de twee middelste compartimenten worden geschroefd voor de momenten dat je de bekers niet nodig hebt en een compactere voedselcontainer wilt meenemen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden.

De Green Traveler is gemaakt van kunststof vanwege de vele mogelijkheden in de vormen. Het gebruikte kunststof is goedgekeurd door voedselveiligheidsfundaties voor voedsel over de hele wereld. Ook is de Green Traveler zo gemaakt dat je geen uitlogende kunststoffen, geen chemicaliën zoals BPA of DEHP en geen kleine onderdelen bevat. Hiermee is het ook voor kinderen veilig te gebruiken.

De Green Traveler kan in de vaatwasser, vriezer en zelfs in de magnetron (met deksels eraf). Dus wat dacht je van een dagje weg. Soepje van gisteren in de ene beker die kan je later opwarmen. Een boterham in het middelste compartiment en in de andere een lekkere salade. En de laatste beker nog een trosje druiven. Dan kan je dag toch niet meer stuk als alles in een container mee kan.

Een erg mooi product, beetje gadget achtig maar in dagelijks gebruik zeer handig.

Kijk hier voor de verschillende kleuren.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment