Op zoek naar een echte rugzak voor mannen? Kijk nu voor een SAS: Who Dares Wins rugzak!

Wie onder de mannen (en misschien ook wel vrouwen) kent het programma van Discovery niet? SAS: Who Dares Wins is een programma die de speciale selectie training van de mannen die door willen gaan voor de Britse speciale elite eenheid de SAS. Een loodzware opleiding die zowel fysiek als mentaal voor de meeste mensen niet uit te houden is. In deze afleveringen zie je 30 mannen die 8 dagen geïsoleerd worden van de buitenwereld en door ex-SAS’ers worden onderworpen aan een training die gelijk is een de selectietraining die zij zelf hebben ondergaan.

Highlander is het merk waar dit team ex-SAS’ers voor hebben gekozen als rugzak de Highlander rugzak Forces 66 liter backpack – Groen. Een 66 liter rugzak die robuust genoeg is voor de extreme omstandigheden waar de tas in meegenomen wordt maar ook goed in te delen is voor alle spullen die je mee moet nemen. Delen van de tas zijn voorzien van MOLLE en delen van een daisy chain om extra materialen mee te nemen.

In de tas is een mogelijkheid om een waterzak in mee te nemen en een poort voor de slang. Twee ruime zijvakken een groot vak onder een topvak en natuurlijk het hoofdvak. Meer dan genoeg ruimte voor een SAS’er om zijn spullen in op te bergen!

Echt een mooie stevige tas om te zien en om te dragen. Kijk hier voor onze voorraad. Hij is ook leverbaar in het zwart.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment