Roswheel nu nog sneller geleverd

Wij hadden al een hele tijd artikelen van Roshweel in ons assortiment die wij zelf uit het Verre Oosten haalden. Een paar maanden terug werden wij benaderd door een voor ons nieuwe importeur die ook Roswheel leverde. Dat maakt het voor ons nog gemakkelijker en snellere levertijden is ook altijd fijn voor je klanten. Wij hebben veelal geen grote aantallen op voorraad liggen maar willen wel graag snel onze spullen weer aan kunnen vullen. De eerste bestelling was snel geplaatst en met nieuwe hydration pack rugzakken in verschillende maten en een tweetal universele telefoonhouders voor op de fiets hebben wij weer een leuke uitbreiding op ons assortiment.

De rugzakken zijn in verschillende maten en twee kleuren waardoor je kan kijken of je vaak kort sport en kan volstaan met een waterzak van 1 liter of dat je toch een grotere watervoorraad wil meenemen met de 2 liter of zelfs nog een setje extra kleding met een 8 liter rugzak (inclusief waterzak). De kwaliteit is wat we gewend zijn van Roshweel. Mooie kwaliteit voor een goeie prijs.

Nog op zoek naar een nieuwe hydration rugzak voor de zomer of een mooie houder om je telefoon in te doen tijdens het fietsen? Kijk dan snel hier verder.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment