Uitgetest in Schotland: Highlander Trek Lite Self Inflatable Mat - Small

Afgelopen September hebben wij tijdens een trip naar Schotland weer een aantal artikelen uitgetest waaronder de Highlander Trek Lite Self Inflatable Mat - Small 

Tijdens onze trektocht naar Schotland hebben wij weer een aantal artikelen meegenomen om te testen. Bij al onze backpacktrips proberen wij zo licht mogelijk op weg te gaan dus dit jaar was de Self Inflatable mat aan de beurt om iets aan gewicht in te leveren. Deze mat is in gewicht en aan opbergruimte een mooi formaat om te testen.

Allereerst is het gewicht van 700 gram natuurlijk een mooi gewicht (als je weet dat de meeste matten van deze prijsklasse vaak 1 kilo of meer wegen). En met de afmetingen van 26 x 14 x 14 cm is het een prima formaat om een mooi plaatsje in je backpack te krijgen. Het enigste wat mij tegen stond was de afmeting van 120 cm. Dit houd in dat je bovenlijf op de mat ligt en je benen uitsteken. Wij zijn in September geweest en dit viel mij alles mee. Met de lichtgewicht slaapzak die ik bij mij had en deze mat heb ik prima geslapen. Met zijn 3 cm is de mat comfortabel genoeg om mee in de bergen te slapen. Ook het systeem werkte prima. 's Avonds was hij snel klaar en 's ochtend zo opgerold en de lucht eruit om weer verder te reizen. Kortom een prima reisgenoot en voor mij de mat die de volgende keer weer mee gaat op een trip door de Cairngorms in Schotland!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment