Review Husky Keiry wandelbroek voor mannen

Na al jaren met veel plezier in mijn wandelbroeken van Bear Grylls by Craghoppers gelopen te hebben (en nóg!), werd het tijd om weer eens een nieuwe wandelbroek aan te schaffen. Hier en daar begint de stof van mijn o zo fijne Bear Grylls broeken wat dunner te worden, maar dat mag ook wel na zeker 8 jaar intensief gebruik. Omdat we wandelbroeken natuurlijk zelf in ons assortiment hebben, werd het een logische keuze om er daar één van te kiezen om uit te proberen.

Ik koos voor de Husky Keiry M (waarbij M staat voor het feit dat het een broek voor heren betreft) in maat XL in de kleur groen. Persoonlijk vind ik het echt een stoere kleur.

Zodra je de broek uit de verpakking haalt, valt meteen op dat het gebruikte materiaal van hoge kwaliteit is. De broek voelt zacht en soepel aan. Precies wat je wilt bij je outdoor activiteiten! Aan de binnenzijde is de stof “geruwd” waardoor het zacht aanvoelt en niet schuurt langs je benen. De gebruikte stretchstof is echt ideaal.

Ik koos voor een maat XL en die valt precies goed. Mijn normale draagmaat voor spijkerbroeken is taille 33, lengte 34. De broek is voorzien van een rits en knoop en heeft standaard een riem in de taille. Hij is voorzien van 1 zak op de achterzijde die dicht kan met klittenband en heeft aan de voorzijde 2 steekzakken die met rits af te sluiten zijn en nog 1 steekzak op het rechterbovenbeen die ook met een rits af te sluiten is. Wat ik zelf een prettig detail vind is dat aan de onderzijde van de broek de broekspijpen met klittenband te verstellen zijn, waardoor je de broek rond je enkels strakker kunt maken. Ik zal er waarschijnlijk zelf niet veel gebruik van maken, maar ik kan me voorstellen dat het kunnen verstellen van je broekspijp aan de onderzijde handig kan zijn in bepaalde omstandigheden. Wandelen in het bos, wandelen waar veel muggen of ander ongedierte zijn bijvoorbeeld.

Van het weekend nam ik de proef op de som en trok hem aan terwijl ik met mijn gezin door de polders ging banjeren. En ja, ik ben er blij mee! De broek zit lekker en comfortabel. De broek vind ik ook niet te licht qua kleur, zeker de afwisseling met donkergroene vlakken maakt de broek stoer en niet saai. Dit is een wandelbroekbroek die ik eigenlijk elke dag de hele dag wel aan zou willen hebben, maar helaas, dat gaat niet. Ik denk dat deze Keiry M van Husky mijn nieuwe favoriete outdoorbroek wordt!

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment