De KeySmart reviewed na twee jaar gebruik!

Na twee jaar gebruik van de Keysmart mag er ook wel een blog komen over deze handige tool. Zelf hebben wij de Keysmart eerst verkocht en een aantal keer cadeau gedaan voor hem zelf te gaan gebruiken. Je kan ook niet alles wat je in je shop verkoopt eerst zelf gaan gebruiken en uittesten. Daar zou je compleet op leeg lopen. Maar na een jaar verkoop was er een exemplaar welke beschadigd was (kras) welke normaal naar een handelaar zou gaan die ik ertussenuit heb gehaald.

Zelf waren wij erg enthousiast over de Keysmart vanaf het begin. Het is echt een tool waar je de meerwaarde van inziet of dat je denkt daar kan ik niks mee. Er is geen middenweg hierin. Dit is ook wat wij afgelopen jaren hebben ervaren bij onze klanten. Mensen begrepen meteen de bedoeling en waren helemaal happy met de Keysmart of men begreep er weinig van en zag het nut er niet van in en dan kwam een Keysmart terug. Gelukkig zijn in 97% van de gevallen de ervaringen zeer positief!

Maar nu terug naar onze ervaringen. De montage verliep prima twee jaar geleden. Wij waren natuurlijk op de hoogte van de filmpjes welke wij ook op onze facebookpagina hebben gepost en aan de hand hiervan was de montage kinderwerk. Het aantal sleutels is altijd een issue geweest. Het is een Amerikaans product en deze sleutels zijn een stuk dunner dan de Europese sleutels. Het 2-8 sleutels is dus wel sterk afhankelijk van de dikte van de sleutels. Zelf heb ik niet een hele dikke bos dus kon ik hiermee prima uit de voeten. Drie sleutels aan de ene zijde en een dikke ronde, lange sleutel aan de andere zijde. Daarnaast heb ik nog een sleutelring met een klein sleuteltje eraan welke eigenlijk ook wel naast de lange sleutel kan maar doordat deze er later bij is gekomen was dit even makkelijker.

De metalen plaatjes van de Keysmart zien er nog prima uit. Tuurlijk zijn de gebuikerssporen duidelijk aanwezig. Een deel van de zijkant is de verf weg en kijk je op het kale metaal maar ja wat wil je met twee jaar gebruik. Verder is er weinig onderhoud aan. Af en toe heb ik de schroef aangedraaid om het geheel weer iets vaster te zetten maar dat is ook zeker alles.

Kortom erg veel plezier van de afgelopen twee jaar en voorlopig blijft hij er nog wel in. Op naar de volgende twee jaar. Het leuke nu is dat er afgelopen paar weken een paar leuke aanvullingen op de Keysmart is gekomen en natuurlijk de Rugged Keysmart. Maar voor ons blijft het bij deze Keysmart 2.0. De prijs is ook afgelopen week een stuk gezakt zodat wij hem weer goedkoper aan kunnen bieden aan de klanten.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment