Dutch Mountains Track 20 na een jaar gebruik

De rugtas is een 20 liter rugzak met een airflow systeem voor je rug. Omdat de tas veel gebruikt wordt met fietsen is het erg fijn dat door dit systeem je rug niet rechtstreeks tegen de tas aan zit maar met een strak gespannen netje van je rug wordt afgehouden. Hiermee heb je niet zeker met warmer weer meteen een hele natte rug van de tas op je rug. 

De tas is gemaakt van Nylon met polyester en na een jaar gebruik zijn nog weinig of eigenlijk geen slijtage plekken zichtbaar. Aan de zijkanten heb je aan een kant een netje welke handig is om even snel iets in te stoppen zoals een flesje drinken. De andere zijde heeft eenzelfde maat zakje maar dan met een rits. Ook handig maar bij ons wat minder gebruikt. 

Verder heb je aan de voorzijde een rekbaar mesh achtig gedeelte waar je bijvoorbeeld je trui of jack in kan stoppen voor als je bang bent dat het gaat regenen of als het te warm wordt. Aan de bovenzijde is dit vak nog voorzien van 2 sluitingen die soms wel in de weg zitten met het open maken van het grote vak maar dat went ook wel weer. 

Door ons is het grote vak en daarboven het kleinste vakje het meest gebruikt. Het kleine vakje voor de telefoon en portemonee en het grote vak om alles wat je die dag mee wilt nemen in op te bergen. De diverse keren geocachen of een dagje weg met 4 kids heeft hij prima doorstaan en alle fietstochten ook prima. Voor het fietsen is hij voor mij af en toe een beetje aan de grote kant maar voor de dagtripjes is het een prima tas. En met fietsen zou ik ook niet snel naar een andere tas grijpen want dan is het netje welke je rug van de tas afhoud een zeer fijne oplossing. 

Op naar het volgende jaar met de DM Track 20!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment