Preview met nieuwe collecties

Maart roert zijn staart, dat is wel duidelijk. Zo hebben we heerlijk kunnen genieten van een warm voorjaarzonnetje waarin we de dikke winterjassen al bijna in de kast hadden opgeborgen tot temperaturen rond het vriespunt waarbij we blij waren dat we die jas nog niet hadden weggehangen. ;) Het voorjaar betekent voor ons ook weer onze focus leggen op zomer en najaar, wat gaan we doen, welke artikelen werken voor ons en welke niet?

Inmiddels hebben we diverse rondjes langs leveranciers gedaan of zijn de leveranciers bij ons langs geweest om hun nieuwe producten en hun hardlopers te presenteren. En wat een mooie spullen zitten er weer bij!

Voor Ivanhoe of Sweden hebben we een mooie voororder geplaatst voor het najaar met lekkere warme en mooie winterse accessoires, gemaakt van echte wol (of een samenstelling van natuurlijke materialen) van Europese bodem, echt iets om naar uit te kijken.

Onze tussenpersoon voor Nitecore gaf aan dat zij ook kleding op de markt willen brengen. Nitecore levert nu reeds kleding aan het Chinese leger, dus qua kwaliteit belooft dat veel goeds. Ben erg benieuwd naar de broek, die naar hun zeggen, na het wassen met een paar keer uitschudden al weer droog is. Super praktisch natuurlijk. Dan kruipt bij mij toch het zinnetje in mijn gedachten “eerst zien, dan geloven”….reden te meer om juist deze broek eens over te laten komen vanuit het Verre Oosten…en dan natuurlijk iemand vinden die deze broek uit zou willen testen! Over het algemeen lokken items die door een overheid zijn gekozen om te laten gebruiken voor hun troepen best wel. De kwaliteit moet dan toch goed zijn, zou je denken! We gaan het vast zien, ergens in juni verwachten wij deze broek in huis te hebben.

We denken na over voor ons nieuwe merken als QSP en UST, mooie outdoorproducten met de juiste prijs- en kwaliteitverhouding. Je kunt hier denken aan messen, (zak)lampen en kampeerbenodigdheden. Binnenkort hierover vast meer.

Dan ons vaste assortiment voor Husky en Highlander Outdoor, dit willen wij gestaag uitbreiden omdat we zien dat deze 2 merken een goede basis leveren voor alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van buiten zijn en buiten leven. We zijn eigenlijk best trots dat wij deze mooie merken aan kunnen bieden.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment