Nieuwe collecties 2022-2023 Ivanhoe en Löffler

We zitten nog volop in het huidige winterseizoen, maar van de week mochten wij al weer een sneak-peak werpen op de collectie van Löffler en Ivanhoe of Sweden voor aankomende herfst/winter!

Langzaam druppelt de nieuwe voorraad binnen voor de zomer en dan moet je al weer gaan nadenken over de komende koude periode…terwijl je met je hoofd in het lekkere weer zit wat er gegarandeerd aan zit te komen dit voorjaar en zomer! Het helpt dat het nu buiten ook niet heel erg lekker weer is, dan kun je je iets beter inleven in de komende koude/natte periode.

Wat doen we wel, wat werkt voor ons, wat werkt niet voor ons? Wat hebben we de afgelopen jaren geleerd wat werkt? Allemaal zaken die door je hoofd spoken. Waar doen we verstandig aan? We willen nog meer groeien, dus met dat in het achterhoofd gaan we jullie weer een mooi aanbod bieden van deze twee topmerken.

Het grote voordeel van Löffler en Ivanhoe of Sweden is dat zij hun productie binnen Europa hebben. Ideaal. Korte lijntjes, snel schakelen en kwaliteitsproducten!

We hebben weer heel wat moois voorbij zien komen. Warme accessoires van Ivanhoe om goed gemutst en lekker warm door het winterweer te wandelen zullen zeker niet ontbreken. Wij lopen echt warm voor de prachtige wollen sjaals, handwarmers en mutsen. En als je dan denkt aan Löffler en warm, dan vergeet je vaak de accessoires die ook zo belangrijk kunnen zijn voor de winterse buitensporter. Ook in Nederland zijn er veel mensen die in de winter toch op hun fiets stappen en gewoon gaan! We zullen hier dan ook zeker rekening mee houden bij het inkopen van deze nieuwe herfst/winter collectie. En natuurlijk ook de fervente wandelaar zal niet opeens stoppen met wandelen in de herfst, met die prachtige kleuren en vallende bladeren of de winter met het geknisper van (hopelijk af en toe) verse sneeuw!

Het afgelopen jaar hadden wij weinig wintersport assortiment. We hebben het plan opgevat om hier ook verandering in te brengen. Met kleine stapjes een nog groter publiek bedienen. Samen met jullie, onze gewaardeerde klanten, komen we er wel!

We staan ook altijd open voor tips! Stuur ons een mailtje met iets wat je mist en we nemen je ideeën mee of als je al zeker weet dat je een bepaald iets wilt hebben, dan gaan we met plezier voor je aan de slag om dát product voor je te regelen! We horen graag van je op info@cheapoutdoor.nl!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment