Pathfinder van de bekende Dave Canterbury

Laatst hebben wij een nieuw merk binnen gekregen: Pathfinder. Erg leuk aan dit merk is dat Dave Canterbury van Dicovery Channel en National Geographic mee heeft gedaan aan shows net zoals Dual Survival.

Dave zijn vader was een echte avonturier. Toen Dave ouder werd, nam hij hem mee op avontuur. Zo ontstond Dave zijn liefde voor de natuur. De stiefvader van Dave vond het leuk om te jagen en vissen. Ook hier mocht Dave weer mee. Zo leerde hij de beste tips over het overleven in de natuur.

Pathfinder is bedacht door Dave Canterbury. Dave heeft al bijna 40 jaar ervaring en had altijd al passie voor het overleven in de natuur. Hij gaf hierin les, schreef gidsen en maakte educatieve filmpjes. Hij heeft veel mee gedaan aan tv programma’s. Hierin liet hij survival tips zien. Dave hield altijd al van het onderwijzen van de basis van overleven, daarom opende hij in Ohio de Pathfinder School. Hij heeft een eigen lijn uitgebracht naar aanleiding van deze school.

Wij hebben gekozen voor de artikelen: Pathfinder kooksysteem drinkfles en Pathfinder kooksysteem campfire. De Pathfinder artikelen die wij hebben uitgezocht zijn kook sets. Je kan er makkelijk buiten mee koken als je aan het wandelen of backpacken bent. De kook sets hebben een Molle systeem. Zo kun je ze gemakkelijk bij je dragen.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment