Nieuw merk Overboard in de shop

Overboard is een merk dat zich specialiseert in waterdichte tassen, cases en dry bags. Of je nu op de boot, je kano, het strand of gewoon in een regenachtig gebied rondtrekt deze tassen zijn hier zeer geschikt voor. Daarnaast kun je voor een wekelijks bezoek aan het zwembad deze tassen natuurlijk ook heel goed gebruiken. 

CheapOutdoor verkoopt al langer Dry bags maar deze kwamen langs met erg leuke designs dat wij zeiden deze moeten erbij. Iedereen kent de normale dry bags wel maar als je ook om design geeft zijn deze Overboard dry bags een leuke aanvulling op het assortiment. Een groot pluspunt is ook dat vanwege het design je tas direct herkenbaar is! 

De zwarte Overboard Urban Safe dry bag of de gele versie met een stad op de tas of de roze versie met vlinders is weer eens iets anders dan een uni drybag. Op dit moment hebben wij alleen het Urban-Safe assortiment opgenomen, wellicht in de toekomst meer. Deze tassen zijn door middel van de roll-top waterdicht te maken waardoor de tas zelfs blijft drijven 

Daarnaast is de kwaliteit natuurlijk ook erg belangrijk en die mag er ook zeker zijn. Het 600D nylon gecoate PVC is sterk genoeg ook voor de wat wildere avonturen. 

Hier vind je de Overboard Urban Safe Dry bags.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment