Outdoorbeurs Friedrichshafen 2018 met leuke nieuwe artikelen

Afgelopen weekend stond Outdoor Friedrichshafen op de planning, één van de grootste outdoor beurzen in Europa. Hoe slim is het dan, om als je een paar dagen in Friedrichshafen doorbrengt en de beurs bezoekt, enkele dagen van te voren van de trap te vallen en je enkel flink te kneuzen. Niet slim. Gelukkig had ik een adequate huisarts die mijn voet in liet tapen èn een stevig paar goede wandelschoenen. Dit hield mij het weekend overeind (letterlijk). Met weinig last heb ik alle mooie nieuwe dingen van de beurs kunnen zien en ervaren.

Uiteraard was er ook tijd voor ontspanning, want als je er toch bent en je bent een fanatieke geocacher, dan laat je de kans om een paar geocaches te vinden niet onbenut. En hoe leuk is het dan dat Zwitserland slechts op 3 kwartier varen afstand ligt?! Een aantal caches in Zwitserland en in Duitsland gezocht en gevonden!

Het moet even uitgewerkt worden, maar er zijn wat leuke, handige (onmisbare) items door ons opgemerkt die wij zeker aan het assortiment toe willen voegen! Te denken valt aan een zeer compact op te vouwen (opblaasbaar) stoeltje (ideaal voor in de backpack) en een muts met geïntegreerde verlichting (voor hardlopers bijvoorbeeld). Ook hebben wij bestaande leveranciers bezocht en daar de nieuwe collectie kunnen bewonderen. Het is ook altijd leuk om het gezicht achter de naam in werkelijkheid te zien! En op een ontspannen manier je bestaande contacten weer even te spreken en nieuwe collecties te bekijken. Mora ontwikkelt momenteel een erg mooi nieuw mes met een handvat van kurk, perfect voor bezigheden rondom water. Het mes zal blijven drijven!

Om een lang verhaal kort te maken. Er was genoeg te zien en er waren weer genoeg nieuwigheden te ontdekken. Wij denken er een paar leuke items tussen hebben gespot die bij ons passen en zullen jullie hier zeker van op de hoogte houden.

Het was ons eerste bezoek aan een outdoor beurs en dit smaakt zeker naar meer!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment