Nieuw: Original S.W.A.T. werkschoenen / tactische laars

Naast de diverse tactische rugzakken en messen bieden wij sinds deze week ook schoenen aan die daarbij passen. Om te starten hebben wij gekozen voor de Original S.W.A.T. werkschoen Force 8" Professioneel. Een werkschoen die je zowel in de beveiliging goed kan dragen maar ook als wandelschoen kan gebruiken. De 8” staat voor de hoogte van de schoen, dit is een hoogte die in het leger veel gebruikt wordt. Deze hoogte zorgt ervoor dat je extra stabiel bent en is ook goed tegen het doorzwikken van je enkels. Een echte schoen voor professionals.

Original S.W.A.T. is een fabrikant van schoenen die ontworpen zijn voor gebruik in de beveiliging en politie eenheden. Schoenen die EN ISO 20347 goedgekeurd zijn. De zolen zijn zo gemaakt dat ze ook anti-slip zijn bij olie op de vloer. Als je de schoen in je hand hebt zie je het meteen, dit zijn echte werkschoenen. De tactische schoenen en laarzen zijn ontworpen voor de veiligheid, daarom worden de schoenen getest volgens strikte normen.

Als enigste fabrikant ter wereld zorgt Original S.W.A.T. voor een directe, kant- en klare op maat gemaakte thermoplastische hiel. De hielzone wordt in de vorm van een menselijke voet gebogen op een speciale machine. De meeste andere merken dien je eerst de “inlooptijd” in acht te nemen om de schoen te laten vormen naar je voet. Door gebruik te maken van dit voorgevormde thermoplastische ontwerp elimineert Original S.W.A.T. veel hielblaren en zorgen voor een zijdelingse ondersteuning.

Voor extra comfort wordt er gebruik gemaakt van EVA tussenzolen voor meer comfort tijdens de welbekende lange dagen. Door deze techniek kan je langer op deze schoenen en laarzen lopen. De gebruikte materialen zorgen dat de schoen duurzaam is en lang mee gaat.

De missie van Original S.W.A.T. zegt genoeg:

Om de uiterste service en respect voor onze klanten te bieden; om hoogwaardige, tactische schoenen te vervaardigen; en om te voldoen aan de gespecialiseerde behoeften van geüniformeerde serviceprofessionals die hun vertrouwen in ons hebben gesteld. Tactical Performance Matters®”

Kijk hier verder voor de Original S.W.A.T. werkschoen.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment