Nieuwe website CheapOutdoor online

En ja eindelijk kunnen we jullie laten zien waar we al maanden (zeg maar bijna 1,5 jaar) al mee bezig zijn in de voorbereiding. We moesten onze oude omgeving verlaten en voor een nieuwere versie kiezen om te zorgen dat alles ook in een veilig omgeving zou draaien. En dat we ondersteuning hebben en updates voor veiligheidsissues.

Een beetje de overstap van een Windows 7 naar een Windows 10 omgeving. Veel meer mogelijkheden en opties om jullie als klant nog beter te kunnen bedienen en helpen met het maken van de juiste keuzes tijdens je bestelling.

De verhuizing zelf ging iets sneller dan gepland, maar nu het iets rustiger is vanwege alle genomen maatregelen, vooral het niet kunnen en deels mogen reizen is voor ons wel een beetje een tegenvaller, komt het nu goed uit om over te stappen. De komende tijd willen we veel artikelen gaan voorzien van nog meer informatie over de producten en bij kleding ook meer informatie over pasvormen en sizepacks zodat je op voorhand goed kan kijken welke maat je nodig hebt volgens de fabrikant. Dit is iets wat we willen invoeren om het aantal retouren op kleding naar beneden te halen en daarmee dus ook jullie als klant beter te kunnen helpen.

Wij hopen dat de layout het nog makkelijker maakt om te surfen en mocht je nu iets tegen komen wat niet helemaal lekker loopt horen we het graag zodat we dat op kunnen lossen. Mail ons dan op info@cheapoutdoor.nl

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment