Ivanhoe of Sweden zomercollectie 2020 binnen

Dat was al weer een tijdje geleden dat wij de zomercollectie van Ivanhoe hebben gezien en besteld en dan nu eindelijk is het binnen. Het blijft echt een gaaf merk, iets wat voor ons wel lastig is dat je een online winkel bent en mensen het dus niet zelf even vast kunnen houden. Als je het zelf vast kan houden en weet dat de wol van Europese schapen komen en daarmee zeer duurzaam is wordt je zelf ook helemaal enthousiast! Nu is het zo dat mensen kijken “O dat t-shirt is wel mooi, maar die ernaast is een stuk goedkoper”. En dat blijft moeilijk om op een foto de achterliggende informatie te geven.

Maar in ieder geval zijn de t-shirts, zowel lange mouwen als korte mouwen binnen. Allemaal van mooie wol en merinowol. En nu moet je niet denken dat wol alleen maar heet is in de zomer want dat is zeker niet zo. De wol reguleert je temperatuur veel beter dan welke stof dan ook en zorgt er ook voor dat je t-shirt niet gaat stinken als je zweet in de zomer, allemaal voordelen van het gebruik van wol.

Wij hebben gekozen voor een aantal t-shirts met coole prints en daarnaast een paar lange mouwen t-shirts voor de momenten dat het wat kouder is. Of je de t-shirts nu draagt als onderlaag in de herfst en winter of als enigste laag in de zomer hier ga je echt veel plezier van hebben.

Kijk snel zelf verder voor een cool t-shirt!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment