Nieuw merk wandelschoenen in de winkel: Brütting

Afgelopen week zijn ze dan eindelijk binnen gekomen. Het had iets langer geduurd dan verwacht en door onze vakantie nog iets langer, maar nu zijn ze dan eindelijk binnen. De wandelschoenen met een mooie prijs/kwaliteitsverhouding. De Duitse fabrikant Brütting maakt al sinds 1946 sportschoenen, en daarnaast ook betaalbare outdoorschoenen. Brütting heeft door de jaren met diverse atleten samengewerkt die ook medailles binnen hebben gehaald en deze ervaring is in de schoenen gebruikt.

Een slogan van Brütting is “Ondek en geniet van de natuur, verover de toppen en ren rond in weer en wind tijdens het verkennen van de omgeving. Het is onze taak om de beleving in de natuur zo comfortabel mogelijk te maken. Brütting zorgt voor droge, warme en ontspannen voeten en dat voor het gehele gezin.” En die past helemaal bij ons dus daar gaan we mee aan de slag!

En ja welke schoenen ga je dan kiezen om mee te beginnen. Soms lastig als je niet zo groot bent en daarmee niet in een keer heel de collectie kan nemen wat je allemaal mooi vindt om aan je klanten te verkopen, maar ja dat houdt je assortiment ook wel weer schoon. Wij hebben een zevental schoenen uitgezocht waar wij van denken dat dit wel past bij wandelaars, hikers of als je gewoon lekker buiten op avontuur wilt gaan.

Een tweetal schoenen zijn de hogere versie waarmee je enkel goed vast zit tijdens het wandelen en de ander vijf zijn lage wandelschoenen. Een aantal schoenen met nylon en een aantal met echt leder. Alle schoenen zijn voorzien van een Vibram zool wat zorgt voor veel grip.

De schoenen zitten in mooie dozen die een feestje zijn om uit te pakken. En als je ze dan uitpakt heb je ook meteen een mooie schoen in je handen. Kijk snel verder of er een nieuw setje voor jou tussen zit.

We hebben alleen de meest verkochte maten op voorraad, de rest kunnen we bestellen en kan je dan met een ruime week bij je thuis verwachten. Mail ons je maat en wij kijken wanneer we kunnen leveren.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment