Nature Hike uitbreiding met slaapmatten en opvouwbare wandelstokken

We hebben weer een aantal leuke en mooie artikelen van Nature Hike toegevoegd aan ons assortiment. Afgelopen zomer hebben we de wandelstokken van Frendo gehad. Dit waren wandelstokken die met 34 cm zeer compact op te bergen zijn. Die hadden we al eerder gezien alleen het mooie aan deze set was dat de stokken onderling verbonden zijn door een stuk draad. Hiermee voorkom je dat je stukken kwijt raakt erg handig! Vooral dit compacte opbergen sprak ons zeer aan want veelal zijn dit toch lastige delen om mee te nemen op je trip. Veelal is je rugtas te klein, aan de zijkant gaat prima maar je moet wel altijd nadenken waar je je tas neerzet. Daarom waren we zeer content met deze mooie set van Frendo. Helaas was dit na een seizoen voorlopig (waarschijnlijk van de zomer weer) niet meer leverbaar.

Bij het bestellen van een aantal andere Nature Hike artikelen liepen we tegen deze wandelstokken aan. Meteen besteld in twee kleurencombinaties (Black-Green en Blue-Silver) en dan is het afwachten geblazen. Maar dat wachten werd ook beloond. De stokken worden per stuk geleverd, als je gewend bent om met één stok te lopen kan dit dus ook. Voor twee moet je er gewoon twee bestellen. Ze worden geleverd in een mooi draagtasje wat weer het opbergen in je tas gemakkelijk maakt. Hierdoor blijven ze niet overal achter hangen. Verder prima kwaliteit en een lekker handvat om vast te houden. Ook de polsband is altijd fijn om te hebben.

En daarnaast hebben we ook twee verschillende slaapmatten besteld en geleverd gekregen. Beide in de drie kleuren paars, oranje en aqua. Dit zijn slaapmatten welke respectievelijk 440 gram en 390 gram wegen en opgevouwen maar 26 x 10 x 10 cm aan opbergruimte in beslag nemen. Dat staat ons altijd aan want minder gewicht in je backpack is altijd een genot. De drie cm waar je op komt te liggen lijkt weinig maar als je de bergen in trekt of op een hike bent ga je niet voor comfort, daar moet je thuis voor blijven. Maar het is ook weer niet als een plank waar je op ligt. De matten zijn ook prima te gebruiken in je slaapzak. Net wat je fijn vindt liggen. We hebben gekozen voor een rechte met een kussen. Ik slaap altijd zonder kussen maar kan mij voorstellen dat er zat mensen zijn die graag met een kussen slapen. En de mummy versie welke dezelfde vorm heeft als je mummy slaapzak. Eigenlijk voor iedereen wat wils. Erg gave slaapmatten en zeker het gewicht staat ons erg aan.

Check hier voor de hele Nature Hike collectie.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment