Nature Hike opvouwbare rugzak, een aanvulling op ons assortiment

Wie kent het niet, je bent lekker weggeweest of hebt een dag gewerkt en denkt “O ja ik moet nog even een boodschap doen”. Je rent de winkel in, pakt een mandje en bij de kassa aangekomen denk je “dat past niet allemaal in mijn handen”. Op zoek naar een doos die net weg gehaald is door de man die voor je bij de kassa stond. Tja dan toch maar met die stapel naar de auto lopen. En nog maar niet te spreken als je op de fiets bent gegaan.

Of wat dacht je van deze. Grote backpack mee voor je trip, de hele dag met die tas lopen slepen. Heb je eindelijk je slaapplekje gevonden en wil je ’s avonds nog even weg. Maar om nu weer die backpack om te doen of naast je te zetten tijdens een eetentje is toch ook niet zo fijn.

Voor beide hebben wij nu een leuke en gave oplossing gevonden. We hebben ze al eens eerder in het assortiment gehad maar met die fabrikant zijn we op een gegeven moment gestopt dus toen hield dit ook op. Maar nu hebben we ze weer in het assortiment. En ook nog eens met extra leuke kleuren. En dan doelen we natuurlijk op de Nature Hike opvouwbare rugzakken.

De Nature Hike opvouwbare rugtassen hebben een inhoud van 15 liter en zijn dus erg makkelijk met de hierboven genoemde akties. Echt op een moment dat je denkt, nu mis ik een tas en dat je dan een compact blokje stof hebt waar je een tas uit kan halen. Bij ons thuis hebben we ook zo’n tas in gebruik en als je dan in de winkel staat en denkt waar ga ik dat nu weer in meenemen komt er ineens dat ding weer tevoorschijn.

Ingevouwen neemt de tas 15 x 13 x 4 cm in beslag en is dus eigenlijk gemakkelijk in een jaszak o.i.d. mee te nemen. Als je hem dan uitvouwt heb je alsnog een tas van 40 x 25 x 11 cm. Daar kan je prima wat boodschappen in meenemen of tijdens een trip ’s avonds je backpack in je tent achterlaten en je belangrijke papieren en portemonnee etc. mee in je opvouwbare rugtas.

De tassen zijn leverbaar in groen, blauw, oranje, navy en roze. Dus geen hele saaie kleuren maar erg leuke kleuren waar je prima mee over straat kan.

Check hier voor alle specificaties.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment