Welke muts draag jij graag tijdens je buitenactiviteiten?

Afgelopen weken hebben wij weer diverse leuke nieuwe artikelen binnen gekregen, waaronder diverse mutsen. Dit zijn altijd artikelen waar je van hoopt dat het koud wordt en mensen ze echt nodig hebben maar ja dat heeft niemand in de hand. En als het dan koud wordt is het altijd fijn er een bij de hand te hebben.

En ja dan is nog de vraag welke muts draag ik wanneer. Zelf heb ik er wel drie liggen en mijn partner ook wel twee. Zeker bij de dames is het altijd belangrijk dat hij bij de rest van je outfit past. Bij de heren is het vaak belangrijker dat hij het hoofd en de oren lekker warm houd. Ik draag veelal de Thinsulate muts met zowel vissen, kanoeen en ’s ochtends vroeg op de fiets tijdens de koude uurtjes. Die zit lekker warm en heeft mij nog nooit in de steek gelaten.

We hadden al de Highlander Thinsulate mutsen in de kleuren Rood, ForestGreen en Zwart, lekker warme mutsen met een Thinsulate isolatie welke zorgt dat je een lichte muts hebt welke sterk is maar toch ook weer niet al te dik. Het houd je lichaamswarmte goed vast maar helpt ook vocht te laten ontsnappen.

Nu hebben we een uitbreiding gedaan met de Highlander Beanie Hat in de kleuren Black/Grey, Blue/Navy, Red/Charcoal, Orange/Grey. Een leuke aanvulling met een dunnere acryl stof maar zeker daardoor niet minder warm. Een echte muts voor dagelijks gebruik of voor tijdens de wintersport. En je kunt er ook een kiezen die het beste bij je jack past met al deze kleuren.

En als laatste de Highlander Faux fur Hat in drie kleuren. Een muts meer voor als je er wat chiquer bij wilt lopen tijdens bijvoorbeeld de wintersport met een lekker zachte (bont) binnenzijde voor je hoofd. Een erg lekkere warme muts welke ook niet van je hoofd kan vallen door de kinband welke met klitteband is te sluiten of te openen. Leverbaar in de kleuren Teal, Cream en Charcoal.

Ook hebben we de Highlander Pro Force Polar Fleece Neck warmer geïntroduceerd. Dit gebruik je in plaats van een sjaal. Je trekt de neckwarmer over je hoofd en hij zit lekker rond je nek. Het fleece is altijd een goeie stof welke alles lekker warm houd. Wij hebben hem afgelopen tijd een aantal keer gebruikt en tegenwoordig is de sjaal verleden tijd en de neckwarmer helemaal in. Als je dit ding geprobeerd hebt wil je niet meer anders. Het grote voordeel is dat je niet zo’n dikke prop sjaal in je jas of om je nek hebt hangen.

Kortom als je nog op wintersport gaat of je hebt ’s ochtends een koud hoofd als je naar je werk gaat of in de avonduren met buitenactiviteiten kijk snel bij onze nieuwe mutsen. Check ook de leuke mutsen voor de kinderen met een pompon bovenop.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment