Nieuw merk Munkees in ons assortiment

Afgelopen week hebben wij weer een nieuw merk toegevoegd aan onze reeks. Altijd erg leuk om als eerste te mogen kijken wat de eerste indruk is. En die was zeer goed. Munkees heeft een heleboel leuke kleine accessoires zoals sleutelhangers, noodfluitjes, vouwbaar bestek en diverse andere leuke gadgets.

Omdat wij toch een outdoorwinkel zijn hebben wij als eerst gekozen voor artikelen welke echt bij onze outdooractiviteiten passen. Een van de eerste dingen die opvalt is natuurlijk het leuke logo en de verpakking. Het zijn ook erg leuke accessoires om cadeau te doen aan iemand die van outdooractiviteiten houdt.

Erg leuk in het assortiment zijn de waterproof capsules welke zeer handig zijn om kleine belangrijke zaken in op te bergen. Door de capsule open te schroeven kun je spulletjes erin kwijt en door hem dan dicht te schroeven sluit een rubberen ring de koker waterdicht af. Ze zijn er in 5 verschillende kleuren en 3 verschillende maten. Omdat wij ook erg van geocachen houden zien wij hier ook nog wel logboekjes in worden opgeborgen waar deze capsules natuurlijk ook zeer geschikt voor zijn.

Voor het bestek hebben we nog even getwijfeld maar toen we het binnen kregen was dit snel over. We hebben al het een en ander aan bestek in het assortiment maar dit is een zeer leuke en kwalitatief goeie aanvulling hierop. Niet iedereen neemt al zijn bestek mee dus erg handig dat je ze apart kan bestellen. Of je nu een combi wil van de bekende spork of toch alleen een lepel mee wilt nemen, of gaat voor een compleet bestek van een vork, lepel en mes alles kan. Doordat ze goed op te vouwen zijn zijn ze zeer compact mee te nemen en nemen ook weinig plek in in je tas.

Ook een leuke aanvulling in het assortiment zijn de noodfluitjes. Noodfluitjes met een waterdichte capsule voor eventuele noodnummers of het zeer smalle noodfluitje in allemaal leuke kleuren of het bamboo noodfluitje welke zeer degelijk en ook een leuke is voor aan je sleutelbos. Ze zijn zowel design technisch als voor nood goed te gebruiken en zeker als je de wildernis intrekt een aan te bevelen accessoire voor in je tas, om je nek of aan  je sleutelbos!

En wij hebben daarnaast nog een uitbreiding gedaan in de sloten voor aan bijvoorbeeld je koffer. In dit geval kabelsloten met een combinatieslot ook in een TSA versie voor als je Amerika gaat bezoeken. Of de bottle carrier om je fles aan een carabiner mee te kunnen nemen.

We verwachten in de toekomst nog meer leuke accessoires van Munkees te kunnen gaan verkopen.

Kijk snel verder voor ons assortiment van Munkees.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment