Merrell Tactical wandelschoen/boot opgenomen in ons assortiment

Al vaker hebben we gedacht over een aantal meer tactical/militaire producten in ons assortiment. We hebben een aantal rugzakken, basha’s, poncho’s, bivi’s etc in het assortiment maar nog maar weinig andere producten zoals schoenen. Sinds we onze voorraad niet meer “op zolder” hebben staan kunnen we hier weer meer mee.

Als eerste hebben wij gekozen voor Merrell, een merk wat al jaren bekend is met zijn schoenen en nu op de markt komt met de nieuwe Merrell militaire tactical wandelschoen MOAB 2 8" Defence. Een echte stevige wandelschoen of ook wel boot genoemd. Een schoen die je zo in het leger of bij ordediensten gedragen ziet worden. Deze vernieuwde versie heeft weer veel mooie opties waar je blij van wordt.

De schoen is gemaakt van Suede met waterdicht PU gecoat leder. Speciaal aan deze schoen is het luchtkussen verwerkt in de hak om schokken op te vangen tijdens het wandelen. Hiermee heb je meer comfort door de absorptie van de schokken maar zeker ook meer stabiliteit. Daarnaast een heerlijk Kinetic Fit EVA-voetbed waarmee je de hele dag op deze schoen kan lopen. Het M Select DRY membraan van Merrell houdt het water buiten en laat vocht ontsnappen om je voeten droog te houden.

De Vibram® TC5 + rubberen buitenzool biedt een juiste grip bij verschillende oppervlakken door de duurzame constructie is deze bestand tegen tactische operaties. Ook de snelveters en de duurzame slijtvaste rubberen neus zijn mooie kenmerken van deze wandelschoen.

Wij hopen hiermee een leuke uitbreiding in ons assortiment te hebben voor mensen die bijvoorbeeld aan airsoft of andere tactische spellen meedoen, ordediensten of handhavers, maar zeker ook outdoormensen die graag een meer militaire/tactische schoen dragen tijdens alle buiten activiteiten.

Hier de link naar de schoen/boot voor nog meer informatie.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment