De nieuwe wintercollectie 21/22 van Loeffler met fietskleding is binnen!

Na onze vakantie stond de eerste doos al klaar te wachten op ons. En in de eerste week erna volgde nog een deel van de nieuwe wintercollectie van Loeffler. Altijd weer leuk om als één van de eersten de nieuwe collectie in het echt te mogen bewonderen. En zeker als je zelf fietsliefhebber bent zie je meteen nieuwe kleding die je zelf ook wel weer wil dragen. Maar eerst moet er gewerkt worden want al onze klanten willen ook graag de nieuwe collectie zien.

Dus snel aan de slag om alles weer online te krijgen zodat jullie er ook in mee kunnen kijken. We hebben nog niet alles binnen maar willen jullie ook niet langer in spanning houden. We hebben deze keer zowel een heren als een damesbroek met zeem in de lange broek versie zodat je ook in de winter door kan fietsen en ook een mooie is de nieuwe speciale MTB broek voor in de winter.

Ook erg gaaf in deze collectie is het wielrenjack met afritsbare mouwen en dan een lekker fel kleurtje zodat je goed zichtbaar bent op de weg zeker in de donkere maanden die er weer zitten aan te komen. De nieuwe San Remo versie 2, de verbeterde versie aan een jack wat al helemaal top was.

En sinds dit jaar hebben we ook winddichte handschoenen in het assortiment opgenomen. Heerlijk lekker warme handen met Gore-Tex handschoenen die lekker zacht aanvoelen. Hiermee ben je helemaal klaar om er weer op uit te trekken ook tijdens de koudere momenten.

Als laatste natuurlijk de nieuwe lange mouwen shirts om alles af te maken. Coole kleuren en prints waarmee je weer voor de dag kan komen.

Kijk hier snel verder naar de nieuwe items van Loeffler!

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment