Loeffler, Löffler een nieuw merk en fietskleding

We hadden het al eerder gemeld, we waren bij onze agent geweest en echt hele gave collectie gezien van het merk Löffler. Als het aan ons lag hadden we de halve collectie direct online gezet, maar ja dat ging jammer genoeg niet. Wij werken op dit moment nog met alles op voorraad en dan is het een forse investering naast alle andere voorraad die we online hebben staan. Dus weer een mooi artikel om langzaam maar zeker steeds verder uit te breiden.

Löffler levert functionele kleding vooral voor wandelen, fietsen en wintersport. Dit sluit perfect aan bij onze CheapOutdoor visie. Zelf heb ik ook veel op de mountainbike gezeten en ook diverse vrienden die wielrennen. Een paar vrienden het boek laten zien van Löffler en die waren ook meteen enthousiast.

En dan het moment dat het binnen komt, eerst denk je, dat is een klein doosje, maar het is inderdaad allemaal functioneel en lichtgewicht materiaal, neemt weinig ruimte in om te versturen of in je tas. Dus dat is wel echt heel fijn. Echt ook de kwaliteit is echt gaaf om te zien. Zelf ben ik heel enthousiast over het wielren t-shirt die bij Löffler ook als nieuw model voor dit seizoen wordt verkocht. Een heel gaaf t-shirt met een full-zip aan de voorzijde en heel licht materiaal. Hier kan je goed in sporten!

Ook de fietsbroek die we erbij hadden bedacht is een mooie broek om lekker lange afstanden in te gaan toeren. Een mooie zeem in de broek om te zorgen dat je lekker zit tijdens het fietsen en zeer hoge kwaliteit aan materiaal. Dan nog het hybride jack voor als het wat kouder is en je kan op pad.

 

Daarnaast hebben we ons assortiment nog uitgebreid met een afritsbroek en een korte broek van Löffler, een sporttas en een rugtas.

Echt dit moet je verder bekijken als je van wielrennen houdt!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment