De LifeStraw familie wordt uitgebreid

Afgelopen week is de uitbreiding van de LifeStraw familie binnen gekomen. Tijd om deze eens van dichtbij te bekijken. De LifeStraw Personal is inmiddels een bekend fenomeen bij alle hikers en avonturiers die wel eens buiten gefilterd water willen drinken.

Daarop volgend zijn de LifeStraw Go met filter gekomen en de uitbreiding met de actieve carbonfilters in de LifeStraw Go 2 Stage filtration. Die in meerdere kleuren leverbaar is en je dus voor iedereen een leuke kleur kan uitzoeken.

Ook de waterzakken met filter van LifeStraw, de Mission 5 liter en 12 liter zijn inmiddels al weer even op de markt en ook deze worden regelmatig gebruikt.

Nu komt hier dus de LifeStraw Play bij.  De eerste waterfles voor kinderen met een 2 stage filter van LifeStraw. De flessen zijn kleiner dan de flessen voor volwassenen, maar 300 ml voor een kind is een prima hoeveelheid. Ook de leuke kleuren vallen natuurlijk erg op. De flessen zijn lekker robuust zodat ze goed tegen een stootje kunnen want ja wiens kind heeft nou nog nooit een fles laten vallen.

De flessen zijn te gebruiken voor de kinderen op school, tijdens de vakantie of als ze met je mee gaan op een outdoor tripje. Maar natuurlijk ook prima voor tijdens het sporten o.i.d. Ook erg leuk zijn de personalisatie stickers die je op de dop kan plakken zodat de kinderen hun eigen fles ertussenuit kunnen halen. Dit hadden we al eerder gezien bij Vapur met zijn kindercollectie maar blijft een leuke aanvulling op het product.

De 2 filters doen net als bij de volwassen serie gewoon weer hun werk. Het microbiologische filter gaat tot ongeveer 4000 liter mee en de carboncapsules 100 liter. Deze zijn gelukkig los bestelbaar zodat je niet de fles na dat aantal liters compleet moet vervangen.

Erg leuke flessen voor kinderen in 5 verschillende kleuren en zeker als je een echt outdoor mens bent zijn dit de flessen voor jouw kids!

Check hier voor alle kleuren en ook het nieuwe Universal aansluitingen filter van LifeStraw.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment