Heerlijk warm vest/sweatshirt van Husky voor de koudere dagen.

We zijn weer in de periode van de weeralarmen aangekomen in Nederland. Code geel afgelopen week en voor dinsdag wordt er 5 cm sneeuw verwacht. Wat is er dan lekkerder dan heerlijk op de bank te hangen met een warm vest? Of loop jij dan liever net als wij met alle kinderen heerlijk door de sneeuw met een warm vest aan onder je warme jas?

Een lekker vest kan je het hele jaar door gebruiken. Wat dacht je van heerlijk tijdens een zomeravond als het zonnetje weg is nog even heerlijk napraten. Of in de winter als laagje bovenop je lange mouwen t-shirt en onder je warme winterjas.

Daarom hebben wij ons assortiment kleding weer verder uitgebreid met heerlijke vesten van het inmiddels bij ons wel bekende merk Husky. Zowel voor heren als dames de Anah L en Anah M, beide met een heerlijke capuchon zodat ook je hoofd lekker warm kan blijven als je het echt koud hebt.

De versie voor heren hebben wij gekozen in Antraciet en Rood en de dames in Grijs en Licht Blauw. Door het gebruik van de S-thermo technologie met 77% polyester, 18% katoen, 5% spandex heb je een heerlijk warm vest/sweatshirt met een rits over de gehele lengte. Bij de kin is een stuk extra stof zodat je niet met je kin tegen de rits aan zit maar lekker tegen de zachte stof.

Met nog twee zakken aan de voorzijde heb je prima opberg gelegenheid om wat klein spul in je vest mee te nemen.

Kortom een heerlijk vest voor het gehele jaar leverbaar voor zowel dames als heren als ook in 4 verschillende kleuren.

Kijk hier verder of jouw maat nog op voorraad is.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment