Husky tenten uitgebreid met twee voor ons nieuwe modellen

We hebben ons tentenassortiment weer verder uitgebreid. Dit omdat veel mensen erg tevreden zijn over de tenten van Husky en wij ook heel erg blij zijn met de kwaliteit/ prijsverhouding van deze tenten. Voor elke groep en soort activiteit hebben zij een mooie tent. Of je nu met drie of vier man op stap gaat of alleen of met z’n tweeën voor alles is een juiste tent te vinden.

Ook een tent met een gewicht voor alleen in je backpack of een tent voor op de camping kom je bij Husky mooie tenten tegen. Zij hebben wij toegevoegd de Husky Sawaj Trek 2 - lichtgewicht tent - 2 persoons – Groen, dit is een super lichtgewicht tent van 1500 gram, dat is voor een 2 persoons tent ook echt helemaal niks. Nu moet je wel rekening houden dat je zelf een wandelstok mee neemt, want die heb je nodig als stok, net als bij de bekende tipi tent. Of je moet de gok durven nemen een stok tegen te komen. Verder lekker snel op te zetten en je schuilplaats voor de nacht is zo klaar om heerlijk te genieten naar al die kilometers wandelen. Een echte technische tent voor de wandelaar die licht wil reizen.

De Husky Boyard 4 Plus - lichtgewicht tent - 4 persoons – Groen daarentegen is een tent die voor 4 personen geschikt is, zo groot hadden wij ze nog niet echt, maar ja als de vraag er is willen wij graag voorzien in dit aantal ook. En zelf vonden wij de grotere tenten als ze een beetje verdeelt over het aantal personen mee in de rugzak gingen ook wel erg gezellig ’s avonds. Deze tent biedt ruimte aan 4 personen en heeft daarnaast ook de mogelijkheid aan twee kanten nog materiaal zoals de rugtassen goed droog te kunnen houden. Een gewicht van 4400 gram is dan ook niet veel als je dat verdeelt is dat prima te doen met 4 mensen. Dan komt het wel op twee man aan, maar zullen de ander twee wat meer proviand moeten dragen. Ook hier heb je met een waterkolom van 4000 meer dan genoeg voor de normale omstandigheden en kan je heerlijk uit de voeten.

Kijk hier verder voor de tenten van Husky. Je moet ook even kijken naar de video’s bij de tenten, daar zie je echt goed hoe de tent er daadwerkelijk uit ziet als hij uitgepakt is en staat.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment