Highlander nieuwe regenjassen Kerrera en een mooie midlayer Hirta

Afgelopen week hebben wij weer nieuwe voorraad van Highlander binnen gekregen met twee nieuwe items die we graag met jullie willen delen. De nieuwe Kerrera regenjassen voor zowel dames en heren en de midlayer Hirta in zowel een gave blauwe kleur als een tactische versie in leger groen.

In de regenjassen hadden we natuurlijk al de bekende Stow en Go regenjassen die inmiddels door zoveel winkels worden verkocht dat wij besloten hebben een andere regenjas te gaan aanbieden. Hiervoor hebben wij gekozen voor de Kerrera. Ok het is geen Stow en Go die super compact is, en ja de prijs is een stukje hoger, maar daar krijg je ook zeker meer voor. Bij de Stow en Go bleef het jack waterdicht tot 6000 MVP, maar bij de Kerrera blijft het jack tot wel 20.000 MVP waterdicht. Met dit jack kan je nog meer ervan op aan tijdens slechte weersomstandigheden.

Je voelt ook meteen dat het jack iets zwaarder is dan de Stow en Go, maar daar is de kwaliteit ook wel een stukje hoger voor. Een heerlijke capuchon met stormflap is toegevoegd en uit ervaring kan ik je vertellen dat dat in de regen heerlijk is. Ik heb in Schotland diverse malen gelopen met natuurlijk wat iedereen daar verwacht: regen (wat over het algemeen wel mee valt gedurende de dagen). Zeker als je dan in de bergen loopt met nog een beetje wind erbij beschermt een goeie capuchon met stormflap je gezicht goed tegen de wind en regen.

Voor de dames is een aparte pasvorm, dus kijk even goed dat je de juist bestelt en laat dan de storm maar komen!

En we gaan weer verder met de Hirta Hybrid. Een jas en tussenlaag in een. Ik had de advertentie van de fabrikant langs zien komen en dacht direct, die moeten wij hebben. En ja zoals we gewend zijn bij Highlander, mooie kwaliteit met een mooie wafel (zoals ze dat in de textiel noemen) die zorgt voor zowel een ademend vermogen als ook een uitstekende warmte. De midlayer heeft een echte actieve pasvorm zodat je er lekker in kan bewegen, want daar willen wij buitenmensen natuurlijk maar al te graag gebruik van maken. Deze midlayer kan je zowel als middenlaag gebruiken (dus een hemd eronder en een jas eroverheen) als ook in de niet al te koude periodes als jack/jas. De shell-stof voegt winddichtheid en duurzaamheid toe aan de Hirta Hybrid.

Bij de blauwe versie heb je een mooie oranje/rood achtige contrasterende kleur die een aantal accenten legt op de rits, borstzak etc. maakt het een mooie combi. Als je meer van tactical houdt hebben we ook de leger groene in de winkel opgenomen waar je ook de mogelijkheid hebt een tag op de bovenarm te plaatsen.

Kijk snel verder voor deze nieuwe toffe items!

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment