Nieuwe items van Highlander op de plank

Afgelopen week hebben we weer een heleboel leuke, gave nieuwe items van Highlander binnen gekregen. Het merk is inmiddels wel bij een hoop mensen bekend, weinig extra uitleg meer bij nodig.

Omdat de militaire schoenen van Merrell zo goed lopen hebben we ook van Highlander de Echo boots in het assortiment opgenomen. Mooie betaalbare boots waar je goed lange afstanden op kan lopen. Highlander maakt veel kleding en schoenen voor het leger en ook de scouting in Nederland gebruikt veel spullen van Highlander, de kwaliteit en kennis is aanwezig en dat zie je in de schoenen terug. Hier kan je met extra gewicht op je rug mooie tochten mee maken.

Highlander Echo boots  Highlander Echo boots Zwart

De Rambler serie van Highlander met de gekleurde elastieken op de voorzijde waren voor iedereen inmiddels ook een van de items van Highlander die goed verkopen. Highlander heeft deze serie onder handen genomen en komt met de vernieuwde Rambler. Wij hebben gekozen voor de 44 en de 88 liter versie en zullen in de toekomst dit wel weer uitbreiden met de andere maten. De tas heeft een hele vooruitgang gemaakt en heeft nog meer draagcomfort. Hiermee ga je weer lekker op pad!

Ook de gasbranders MKIII hebben een verandering aan uiterlijk ondergaan, niet alleen meer de op army gerichte versies, maar nu ook een versie met een blauwe kleur. Wel met de bekende kwaliteit van de voorgaande MK versie maar wel in een mooi nieuw jasje.

Highlander MKIII  Highlander MKIII3

En dan last but not least de Trail rugzakken die nieuw zijn in het assortiment. Mooie rugzakken om te zien en zowel de 30 als 40 liter versie zijn zeer compleet met diverse vakken en opbergmogelijkheden. De eerste rugzakken zijn al weer verkocht en ook hier zie je de kwaliteit terug van de vele jaren ervaring.

Kijk snel verder bij onze Highlander collectie voor nog meer informatie over deze nieuwe items!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment