Van Highlander Lomond naar Highlander Storm Kitbag

Vorig jaar op de beurs zagen wij ze al staan. Voor ons waren het de Lomond’s in een nieuw kleurtje. We hebben er een tijdje op moeten wachten maar nu kunnen we ze ook met jullie delen. Iedereen kent inmiddels wel de befaamde Lomond collectie van Highlander. Mooie duffle bags om je spullen heerlijk droog over te krijgen, of om als sporttas te gebruiken. Goeie kwaliteit voor een mooie prijs. Wij hebben in de collectie de 65 liter, 90 liter en de 120 liter versies. We hebben er nog een aantal op voorraad en zolang de voorraad strekt zullen we deze nog aanvullen, maar we vermoeden dat ze langzaam plaats gaan maken voor de nieuwe Highlander Storm Kitbags.

Afgelopen week kregen wij ze dan binnen. Op dit moment worden alleen de kleinere versies uitgeleverd en naar verwachting later dit jaar de grotere tassen. Highlander heeft 5 kleuren gemaakt van deze Storm Kitbags. Een compleet Olijfgroene, een compleet blauwe en zwarte versie en de Oranje en Aqua versie die met het gebruikte zwart voor de handvaten erg gaaf zijn om te zien. Dit waren ook de kleuren die wij op de beurs hadden gezien waar wij wel in geloven.

Wij hebben gekozen voor de compleet zwarte versie samen met de Oranje en Aqua versie om mee te starten. Ze zijn nu leverbaar in de maten 30 liter en 45 liter. Beide zijn gemaakt van het sterke 600D tarpaulin zeildoek) en zijn naast dat je ze kan dragen als duffle bag ook makkelijk om te bouwen tot een rugzak. De schouderbanden zijn als je ze niet gebruikt gemakkelijk los te halen en op te bergen in je tas. Dit maakt het een mooie rugzak/duffle bag waar je alle kanten mee op kan.

Kijk hier snel verder welke kleur jij kiest.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment