Highlander uitbreiding Flug en Bahn en nieuwe range wandelstokken

Afgelopen week hebben wij weer een paar nieuwe producten van Highlander binnen gekregen. De nieuwe Flug en Bahn collectie. Als je deze naam hoort moet ik steeds aan Duitsland denken, maar het zijn echt Schotse tassen. Een mooie range, acht gaaf afgewerkte tassen die je voor dagelijks gebruik prima kan gebruiken. Beide leverbaar in Autumn Orange en Forest Night met een apart compartiment voor je laptop. De tassen zijn Stone Washed wat ze echt een mooie finish geven. Ruime mogelijkheden om je spullen in op te bergen met alle vakken in de tassen.

Ook erg leuk aan deze tassen is de extra gadget welke bij beide tassen word geleverd is de telefoonstandaard welke verwerkt zit in de trekker van de rits. Door middel van een clipje kan je deze van de tas loskoppelen en open zetten waar je je telefoon in kan zetten en na je drukke dag even rustig een filmpje kan kijken.

Naast deze nieuwe lijn rugzakken hebben we ook de nieuwe range wandelstokken ontvangen. De nieuwe lijn is goed herkenbaar aan de nieuwe benamingen. Elke wandelstok heeft de naam van een eiland meegekregen en dan niet los zoals voorgaande jaren maar volledig. De oude Mull is vervangen voor de Isle of Mull, de Arran is vervangen door de Isle of Arran etc. Naast de bekende Mull en Arran welke verbeterd zijn en een nieuw design hebben gekregen zijn de Isle of Tirree en de Isle of Raasay toegevoegd. Beide een enkele wandelstok (als je er twee koopt heb je ook een set) die je de juiste ondersteuning geeft bij ongelijke ondergronden.

Mooie nieuwe producten die onze shop weer mooi aanvullen!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment