Hannah Outdoor eindelijk in de shop

Dat heeft een tijd geduurd maar soms duurt het even maar dan heb je ook wat. Ik heb nog even terug zitten kijken maar vorig jaar Juli hebben we voor het eerst contact gehad met Hannah Outdoor, een Tsjechisch merk dat goed in onze collectie past. We hadden een deel van de collectie kunnen bewonderen en toen een bestelling geplaatst, dat heeft door omstandigheden iets langer op zich laten wachten maar een aantal weken geleden opnieuw contact gelegd en toen was het snel geregeld. Dozen vol met nieuwe collectie, dat is altijd leuk!

Om alles netjes op de website te zetten eerst maar even in de historie van Hannah gedoken. Dat vind ik zelf altijd leuk om te lezen, hoe is iemand op het idee gekomen en hoe is het bedrijf gestart en gegroeid tot wat het nu is. Dit was ook weer een verhaal wat echt bij ons past.

In de jaren 80 was Hana ZachariáŠová een van de vele enthousiastelingen die hun weekenden doorbrachten in de bergen al klimmend. Iedereen was met elkaar verbonden door de liefde voor de natuur en natuurlijk de droom om heerlijk te klimmen in de bergen naar de top. Om dit te kunnen bereiken had men first-klas materiaal en uitrusting nodig wat op dat moment niet voorhanden was in het land. Daarom begon men vaak zelf met het maken van hoge kwaliteit slaapzakken, jassen etc. Moet je je voorstellen wat een bende het gaf om een slaapzak met dons te vullen in je badkamer, overal veertjes en dan proberen de juiste kwaliteit in je slaapzak te bereiken zodat je de koude nachten in de bergen kon trotseren. Dit was de start van Hannah Outdoor welke in 1991 officieel van start is gegaan.

En nu ben je natuurlijk benieuwd naar de producten. Nou deze mogen er zijn hoor. De broeken die wij hebben uitgezocht zijn zowel als klimbroek als ook als outdoorbroek goed te gebruiken. Omdat ik elke week in de klimhal ben met mijn dochter was er al bijna een broek in beslag genomen door onze klimster. Voor de heren een paar broeken aangevuld in de kleuren zwart en groen en voor de dames een mooie kleur blauw, donker roze en ook zwart.

Omdat als je de bergen in gaat je laagjes draagt die je desgewenst aan of uittrekt hebben wij zowel voor de heren als de dames een sweatvest en een drietal jassen uitgezocht. Ook een rugzak van 28 liter om ons assortiment in die range nog iets uit te breiden en een tweetal slaapzakken, waaronder de Micro die maar 800 gram weegt. Een lekkere slaapzak voor als je van de zomer op stap gaat.

Kijk hier snel verder voor alle toegevoegde Hannah producten.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment