Hannah Outdoor nieuwe tenten en dagrugzakken

Met het merk Hannah Outdoor hebben wij onze tenten collectie uitgebreid. Wij hebben gekozen voor de lichtgewicht tenten Sett 2 en Sett 3. Deze tenten zijn geschikt voor respectievelijk 2 of 3 personen. Door het lichte gewicht van de tent zijn ze super geschikt om mee te gaan backpacken of op een avontuurlijke expeditie te gaan.

Beide tenten hebben aan de voorzijde extra ruimte om je spullen in op te bergen. Dit is wel ideaal met backpacken want je backpack in je tent kan wel, maar is fijner om deze in de ruimte daarvoor kwijt te kunnen. Toen wij in Schotland waren met een groep mannen hadden we een koepeltent waar we met z’n tweeën in lagen hadden we de tassen tussenin liggen. Werkte ook goed, maar een ander koppel had een tent met een los gedeelte voorin waar je je backpack kwijt kon. Zeker als het nat is van de regen is dit fijn om hem niet in je slaapgedeelte neer te moeten leggen.

Het voorste gedeelte kan je aan beide zijdes open maken waardoor je de beste kant open kan zetten en op elke locatie goed kan staan. De tenten zijn gemaakt van 190T Polyester en tentstokken van Dural (Aluminium). Ze zijn voorzien van luchtroosters en vakjes in de tent om kleine spulletjes in op te bergen. Beide hebben een waterkolom van 4000 mm op het tentzeil en 10.000 mm op het grondzeil. Hiermee kan je een flinke regenbui weerstaan. Ook het gewicht van 3,6 kilo voor de 2 persoonstent en de 4,2 kilo voor de 3 persoons tent is een gewicht dat je prima mee kan nemen in je backpack. Wij verdelen de tent altijd met het tentzeil bij de ene in de tas en de stokken en haringen bij de ander in de tas, zeker als je dit doet is het echt een goed gewicht om mee op pad te gaan.

Naast deze tenten hebben we onze dagrugzakken verder uitgebreid met een aantal rugzakken van Hannah Outdoor. De rugzakken hebben een inhoud tussen de 24 en 28 liter waarmee je heerlijk een dagje op pad kan. Zowel de Element 28 Air Lite als de Skipper 24 Air Vent zijn rugzakken met 1 hoofdcompartiment. De rugzakken zijn uitgevoerd met anatomisch gevormde rugsystemen die ervoor zorgen dat de tas goed op je rug zit maar niet helemaal tegen je rug aan waardoor er lucht stroomt die voor verkoeling kan zorgen.

De rugzakken zijn af te stellen met de schouderbanden en een heupriem. Ze zijn voorzien van meerdere mogelijkheden voor het opbergen of vastmaken van spullen aan de rugzak zoals een ijsbijl of wandelstokken. Ook zijn de rugzakken beide voorzien van een mogelijkheid om een waterzak in mee te nemen. Als het begint te regenen is de geïntegreerde regenhoes ook erg handig.

De Element 28 Air Lite als ook de Skipper 24 Air Vent zijn allebei leverbaar in 4 leuke kleuren zodat iedereen zijn eigen kleur kan kiezen.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment