Oud en Nieuw voor ons dit jaar met een dubbele betekenis!

Dit jaar was Oud en Nieuw voor ons echt Oud en Nieuw. We waren al een periode bezig om te gaan kijken hoe we nu verder moesten. We begonnen onze zolderkamer en ook de destijds bestemde babykamer flink uit te groeien. Daarnaast hadden we ook regelmatig beneden e.e.a. staan wat nog behandeld moest worden of verzonden. Er moest echt iets gaan gebeuren.

Wij zitten rekenen voor een eigen pand met personeel in dienst of misschien toch maar alles uitbesteden. Beide is een grote stap en een spannende stap. Uiteindelijk toch de keuze gemaakt om een professioneel bedrijf in de arm te nemen die voor ons de verzending, opslag etc voor zijn rekening zou nemen. Na diverse gespreken met meerdere bedrijven hebben wij gekozen voor een leuke partij die ons echt verder kunnen helpen.

Dus de week voor nieuwjaar werden we gebeld dat we de spullen konden aanleveren. Ja en dan wordt het spannend want ja dan gaan alles spullen die je bijna dagelijks in handen hebt ineens allemaal weg. Alle bestellingen tot vrijdag verwerkt en toen begon de grootste klus die we ooit hebben gedaan. Alles moest ingepakt worden, met barcodes welke we moesten checken in het systeem of alles klopte, aantallen goed zetten etc etc. Want voorheen was het als er iets niet klopte dat dit vaak wel werd opgemerkt omdat je zelf het product herkende maar dat is er straks niet meer. Dan moet alles gewoon goed zijn! Zaterdag van 10:00 tot 00:30 met z’n tweeën gewerkt om alles af te krijgen maar dat viel vies tegen. Die zondag maar verder met het laatste deel. En om 19:00 konden we dan ook de laatste doos sluiten. De hele woonkamer vol met dozen maar wij waren klaar.

’S Avonds hebben we lekker met de kinderen Oud en Nieuw gevierd en op Nieuwjaarsdag nog lekker even buiten geweest om een paar geocaches te doen en toen 2 januari moest het gaan gebeuren. De verhuizing zelf was zo geregeld met hulp van een paar broers en een goeie vriend zat de vrachtwagen zo vol. Op naar onze fullfilment partner! Alles ingeleverd en toen werd het spannend. Zij moesten alle artikelen weer uitpakken een plekje geven en dan wel zo dat iedereen het kon vinden. Dat was bij ons niet altijd het geval. En dan ben je blij als het telefoontje komt dat het gelukt is!

Het blijft zeker de eerste tijd nog wel erg wennen dat je het uitbesteed hebt en dat andere mensen jouw pakketjes nu inpakken, maar het is ook fijn dat je weet dat de klant nu een veel ruimere openingstijd heeft en dat wij ons nu meer kunnen focussen op andere dingen zoals leuke producten op de markt zetten, marketing regelen etc etc.

Wij zijn er erg blij mee en hopen als bedrijf door deze stap weer een stap verder te kunnen groeien tot DE webwinkel waar jij je outdoorspullen komt kopen!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment