Frendo het merk voor wandel, trekking en bivak weer terug op voorraad

In de afgelopen jaren hebben we veel merken langs zien komen en sommige ook zien gaan. Er zijn merken waar je minder moeite mee hebt als ze gaan, maar bij andere is het even balen als je goeie verkopen hebt bij het merk. Zo ook bij Frendo, de rugzakken en wandelstokken die zij leveren zijn van een goeie kwaliteit en hebben wij in het verleden veel van verkocht.

Wij zijn dus weer blij om jullie op de hoogte te kunnen stellen dat dit merk weer in onze voorraad wordt opgenomen.

Het merk dat sinds 1946 trouw is gebleven aan de oprichter. De passie, nauwkeurigheid en innovatie van deze legendarische klimmer Edouard Frendo was de drijfkracht om dit merk op te richten en aan het merk te bouwen. Maar zeker ook om zijn naam achter te laten aan de Spur Frendo aan de noordkant van de Aiguille du Midi en bij de Mont Frendo in Groenland. Na al die jaren is Frendo een belangrijke speler in Frankrijk, maar zeker ook internationaal voor wandelen, trekking en bivak.

De missie om te zorgen dat het beoefenen van deze vrijetijdsbesteding een plezier blijft bij de gebruikers. Door verbeteringen en innovatie door te voeren worden de producten steeds verder ontwikkeld. Kijk snel verder voor de nieuwe artikelen van Frendo.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment