Footgel – “Walk – Feel – Live” gel-inlegzolen nu in de shop

Afgelopen week een nieuw merk in de webshop gelegd en natuurlijk weer eerst zelf even mogen kijken en dit keer ook ruiken. Bij het openen van de doos kwamen alle lekkere luchtjes ons al tegemoet. Een mooie aanvulling in ons assortiment die je kan helpen om nog meer plezier te hebben en te genieten van alles wat je op je reis meemaakt, of gewoon voor dagelijks gebruik zonder de klachten van veel lopen of wandelen.

Het bedrijf Footgel is in 1980 ontstaan met de productie van technische elementen voor schoenen. Door de jaren heen is dit Spaanse bedrijf doorontwikkeld tot de bekende gel-zolen die zij nu verkopen. De gel-zolen zijn getest door het Instituut voor Biomechanica van de Universiteit van Valencie, waarmee je degelijke en goed geteste inlegzolen hebt. Het dempingsontwerp is gepatenteerd, deze arcitectuur maakt het mogelijk de druk tijdens het lopen of rennen op de gewrichten (voeten, knieën, heupen en lendes) te verminderen en schokken te neutraliseren.

De inlegzolen hebben een hoog comfort en maximale demping, daarnaast ademend vermogen, zijn ze aanpasbaar voor elk type schoeisel. In de zomer kan je ze zelfs zonder sokken gebruiken. Ook zijn ze erg fijn voor vieze geurtjes, die de zool neutraliseerd. En gemakkelijk is dat de met de hand of de machine gewassen kunnen worden.

De productielijn van Footgel is zo gemaakt dat de productie ecologisch is vrij van Co2 uitstoot.

Wij hebben een aantal modellen op voorraad genomen die passen bij het outdoor leven en het sporten buiten. Kijk hier verder voor alle modellen en lekkere luchtjes.

En wist je dat we ook te vinden zijn op outdoorwinkels.nl.

Deel dit bericht

Gerelateerde producten

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment