De eerste indruk van de Max opbergkoffers

De Plastica Panaro Max opbergkoffers zijn nieuw in ons assortiment. Een van onze leveranciers kwam hiermee om te vragen of dit niks voor ons zou zijn. In eerste instantie hadden we iets wat moeten we daarmee, maar dat heb je natuurlijk bij meer producten. Zeker als je er langer over na gaat denken zie je wel handigheidjes en opties in deze artikelen en ga je er toch helemaal voor.

Zo ook met deze Max opbergkoffers. Eigenlijk is dit een verlengde van onze drybags. Sommige apparatuur kan je goed droog vervoeren in een drybag maar als hij op je rug of in je hand ergens tegenaan botst is het toch einde verhaal van bijvoorbeeld je mooie spiegelreflex camera. Dit is het punt dat je toch moet kiezen voor een Max opbergkoffer. Toen de koffers werden geleverd hebben we ze eens goed van dichtbij bekeken. Dit zijn echt de koffers welke je in films ziet waarbij alles ontploft en defect gaat en dan onder een flink brok puin een koffer vandaan wordt gehaald.

De koffers zijn van uitmuntende kwaliteit, van buiten zien ze er zeer robuust uit. Ook als je ze open maakt kun je goed zien dat het niet een dun stukje kunststof is maar echt een goed stevig stuk kunststof. Ook het scharnier van de koffer loopt over de hele zijkant dus dit is echt het stevige spul. De vergrendeling van de koffers is ook zeer stevig. Als je de koffer dicht doet begrijp je ook de IP67 certificering. (De dubbele seal). Aan de binnenzijde is de koffer voorzien van schuim met allemaal kleine vierkante staafjes die je kan “plukken”. Vandaar natuurlijk de naam plukschuim. Dit hebben we niet getest omdat dit artikel voor een klant was en we niet wisten wat er in komt te liggen. Maar je kan je eigen apparatuur er goed op maat in maken waardoor deze zeer goed verzonken in het schuim liggen. Hiermee verleng je de levensduur van je apparatuur wel degelijk. Er zitten op de koffer gaten waardoor je hem met een veiligheidsslot dicht kan houden (tegen diefstal). Deze worden niet bijgeleverd maar de mogelijkheid is er wel. De grotere koffers zijn naast het handvat ook voorzien van een mogelijkheid om een schouderriem te gebruiken. Deze wordt ook niet meegeleverd. Bij ons zijn ze leverbaar tussen de 235 mm en 505 mm (binnenzijde). Mocht je iets groters zoeken kunnen we je vast verder helpen maar deze hebben we niet standaard op voorraad.

Kort samengevat zijn dit de koffers die je nodig hebt als je belangrijke apparatuur veilig wil transporteren. De koffers kunnen tegen water en stof dus hiermee blijft je apparatuur veilig.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment