Podcast CheapOutdoor Ecommerce café

Voor het allereerst vertelde ik ons (mijn) verhaal aan een andere ondernemer. Eerlijk gezegd ben ik meer het type van “achter de schermen” dus het feit dat deze podcast is opgenomen mét daarbij een videopname is toch wel uitzonderlijk. Ben ik nu over mijn schroom om op de voorgrond te treden heen? Nee, ik denk het niet….

Toch denk ik dat het ook voor jullie leuk is om mijn verhaal te horen en als jullie het leuk vinden om ruim een uur naar Dries’ van Ecommerce café zijn interview met mij te luisteren, dan moet je dat zeker doen!

Ondertussen ga ik rustig maar gestaag verder met mijn webwinkel en de keuzes daaromtrent. Er wordt momenteel goed gekeken naar het assortiment. Wij hebben een breed assortiment en het is tijd om afscheid te nemen van “plankliggers” om ruimte te maken voor nieuwe ideeën en concepten.

Soms moet je eens iets uit proberen om er achter te komen of een product of reeks bij je past. In ieder geval zijn het altijd producten waar wij persoonlijk achter staan. Wij willen geen “rommel” in ons aanbod, maar spullen die we zelf ook mee zouden nemen op reis.

Dit zal het laatste blog voor dit jaar worden en met de Kerstdagen die zeer nabij zijn en het nieuwe jaar in het verschiet willen wij jullie een mooie, avontuurlijke tijd met elkaar wensen en alvast alle goeds voor 2020! Shop zeker nog eens langs op mijn website.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment