Een Hydration Pack waar je twee verschillende drankjes in mee kan nemen!

Check this out! Alle fietsers en wandelaars die onderweg altijd drinken bij zich hebben kennen dit probleem. Je bidon of waterzak kan maar één drankje meenemen. Heb je op de afstand die je vandaag gaat maken genoeg aan alleen water of zou je toch een energiedrankje meenemen voor onderweg.

De eerste keer dat ik op de mountainbike stapte en een bidon water mee nam dacht ik daar wel voldoende aan te hebben. Ik was met een goeie maat gaan fietsen en die had al langere afstanden afgelegd. Niet onderdoen voor je maat natuurlijk dus doortrappen met die handel. Volgens mij was het 40 km die we hadden gedaan met een lekker tempo. Toen we terug kwamen dacht ik dat het wel mee viel tot ik van de fiets afstapte en bijna door mijn knieën zakte. Dan was een sportdrankje of water met druivensuiker toch wel erg handig geweest.

Nu hebben ze bij Source daar een oplossing voor bedacht de Source D|vide Hydration System. Deze waterzak heeft twee compartimenten. Een voor het water en de andere voor een energiedrankje. Tevens is de Hydration pack voorzien van een aparte drinkslang met twee verschillende kleuren (blauw voor water en oranje voor de energiedrank. Dit maakt 2 bidons mee meteen overbodig. En met een waterzak heb je altijd je drinken direct bij de hand!

De meeste rugzakken hebben wel een drinkslang opening voor beide zijden waardoor je deze zak in veel rugzakken kan toepassen. Bij Source zijn alleen de Durabag (incl. Pro) en de Spinner uitgesloten i.v.m. de externe toegang tot de waterzak. Deze Source D|vide Hydration System is leverbaar in een 2 liter of een 3 liter variant. Wij vonden hem echt super en hopen hiermee een probleem van menig sporter, hiker, wandelaar of wanneer je dan ook een waterzak gebruikt te hebben opgelost!

Kijk hieronder nog voor een filmpje of de link naar de waterzakken.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment