Heerlijk warm voor de koudere dagen de donsjacks van Highlander!

Vandaag hebben wij de donsjacks van Highlander bij onze fullfilment partij gebracht. We hadden al regenjassen in het assortiment en toen we startten met de webshop en alles nog op een zolderkamer hadden staan zagen we kleding niet zo zitten, maar nu met een goeie partij achter ons die het logistieke stuk afhandelt zijn we daar wel op teruggekomen.

We zijn langzaam ons assortiment aan het aanvullen met kleding, jassen etc. Wij waren heel blij dat deze jassen binnen waren. We hebben ze vorig jaar gezien bij onze agent en op de beurs nog een keer. Een gave jas om te zien en lekker warm door het gebruikte dons. Nu het ’s ochtends toch wel echt een stuk frisser begint te worden zijn dit wel de jacks die je aan trekt in plaats van je zomerjas.

Wij hebben gekozen voor de series met en zonder capuchon. Zowel voor dames als heren. Op dit moment was alleen de zwarte versie leverbaar, andere kleuren volgen later. Van alle maten hebben we wat op voorraad en als we er door zijn kunnen we snel weer aanvullen.

De jassen zijn ultralicht wat zeker de outdoor fans heerlijk vinden, want ja als je lekker buiten bent wil je niet met een zware jas rondlopen. Ook de kwaliteit en de afwerking is niks op aan te merken. Een jack als dit doet niet onder voor de grotere merken met donsjacks. En met deze prijzen kun je volgend jaar gewoon weer een nieuwe kopen in een andere kleur zonder je schuldig te voelen.

Nee dat is natuurlijk een geintje, maar de prijs – kwaliteitshouding van deze jacks is echt super! De jassen zijn uitgevoerd in nylon en hebben een mooi design. Deze jassen kun je ook prima aan op een gewone dag in de stad, geen ouderwets outdoor jack maar een stoer donsjack! Lekker windproof zodat je het lekker warm houdt, maar het is geen heavy duty jas.

Donsjack1Donsjack2Donsjack3Donsjack2

Zowel een technisch jack voor in de outdoor als een modieus jack voor in de stad.

Daarnaast hebben we nog de Highlander jack Pro Force Halo Smock binnen gekregen. Wie kent ze niet van een aantal jaren geleden. De jacks die je over je hoofd aantrekt met een “kangaroozak” aan de voorzijde. Ik had er een van de Chicago Bulls, de basketbal ploeg. Deze kwam langs en ja dan gaat je oude tijd weer leven, dus ook die maar opgenomen in het assortiment. Een waterdicht en waterproof jack met een micro fleece voering (dat had die van mij niet ). Ook heeft dit jack een capuchon in de nek zitten waardoor als het echt hard gaat regenen je toch een capuchon bij je hebt. Het voorvak bij deze jassen is altijd erg handig, je kan er gemakkelijk bij en er zit lekker veel ruimte in.

Halo Smoeck

Kortom een dames en heren model met capuchon, een dames en heren model met capuchon en een jack voor beide met een groot voorvak. Kijk hier verder voor meer info.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment