Hannah Outdoor wandelstok voor dames

Ja, je leest het goed een speciale wandelstok voor dames. Toen ik aan het bestellen was dacht ik ook dat ik het niet goed las, maar het was toch echt waar. Afgelopen week hebben we het assortiment van Hannah weer een stukje uitgebreid met een paar sets wandelstokken en een rugzak met een inhoud van 30 liter en één van 36 liter.

De wandelstokken waren voor ons helemaal nieuw van Hannah dus die hebben we even aandachtig zitten bekijken. Allemaal stevige wandelstokken die net als alle andere merken die we leveren compleet zijn met rubber voetje voor je baskets. Eén van de wandelstokken is uitgevoerd met een antishock-systeem voor het absorberen van schokken. Verder allemaal met de bekende Twistlock sluiting en gewoon goeie wandelstokken. Net wat je mooi of praktisch vindt om mee te nemen.

En dan natuurlijk de dames wandelstok, die moesten we even verder onder de loep nemen. Eigenlijk is het een lichtgewicht wandelstok die speciaal voor de dames is gemaakt. Een wandelstok die je overal goed kan gebruiken, zowel in de bergen als ook tijdens andere buitenreizen. Behalve de opdruk “Women” zie je aan de buitenkant weinig verschil met een “unisex” wandelstok. Maar wel erg speciaal een dames wandelstok.

De rugzakken zijn weer wat we gewend zijn van Hannah Outdoor, mooie kwaliteit tassen. Beide tassen zijn gemaakt met een groot compartiment om alles in op te bergen. Beide hebben een Air Lite systeem waarmee je rugzak niet direct op je rug zit wat zorgt voor extra verkoeling op je rug. Maar ja voor de één is 30 liter prima en de ander heeft liever een tas met 36 liter. En natuurlijk niet vergeten de mooie verschillende kleuren om uit te kiezen.

Kijk hier verder voor zowel de dames wandelstok als ook de nieuwe rugtassen van Hannah Outdoor.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment