Covid-19 en het dagelijkse leven

In deze bijzondere tijden met Covid-19 wat rond gaat, leven we echt een beetje met de dag.

Er zijn mensen die geliefden moeten laten gaan. Er zijn mensen die vanuit huis kunnen werken, maar er zijn ook mensen die een stapje harder moeten lopen. Met elkaar proberen we er het beste van te maken.

Zelf heb ik hierdoor een nieuwe hobby opgepikt. Fietsen! Hard fietsen…nou ja voor zo goed als dat gaat, want ik ben daar een beginneling in ;-) Het helpt mij om mijn hoofd van de druktes en beslommeringen van de dag leeg te maken. Heerlijk!

Als je zelf een dergelijke sport oppakt, merk je de voordelen van functionele kleding. Super dat wij dit dan nu ook kunnen aanbieden in de webshop. Nee, ik heb nog geen kleding uit ons eigen assortiment genomen, maar als ik wat langer op de fiets zit zal ik dat zeker doen, om een goed (persoonlijk) beeld te kunnen geven van de items die we sinds kort verkopen. Wij kregen het advies om ook de bibshort in ons assortiment op te nemen, vanaf vandaag is deze dan ook beschikbaar bij het merk Löffler! Blij mee!

In ieder geval is het er even sportief op uit trekken – we zijn echte buiten mensen en zijn daarom heel blij dat de “blijf zoveel mogelijk thuis” regel is omgezet in “vermijd drukte” – erg goed voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid. Want drukte vermijden, dat is voor ons niet zo moeilijk. Wij zoeken graag de paden op waar een ander niet zo snel komt.

Aankomend weekend is het Pinksteren, de uitgelezen mogelijkheid om de drukte te vermijden en er even met elkaar – of alleen – op uit te trekken. Vergeet je water niet en trek een stevig paar schoenen aan en ga! Wij wensen jullie veel plezier in ieder geval!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment