En toen was alles anders…

En toen was alles anders…

Wat er uit zag als een normale werkweek werd na één tv-uitzending rondom het coronavirus een totale omschakeling.

Wij zijn gezegend met 4 kinderen thuis, erg gezellig, maar nu met het verplichte thuisblijven en vanuit huis lessen volgen wel even een kleine uitdaging. Tot nu toe gaat het eigenlijk wel goed, voor wat betreft het thuiswerk voor de kinderen dan. Onze jongste zit nog niet op school (zou wel deze maand gaan wennen want wordt volgende maand 4 jaar) en wil natuurlijk ook graag meedoen met school. Voor alle kinderen dus een schoolsituatie gecreëerd, ook voor de bijna 4-jarige een schriftje gemaakt zodat ze ook aan de slag kan.

Tot zover alles goed, maar jeetje wat is het lastig je eigen werk te doen met 4 kinderen thuis die je af en toe de oren van je hoofd vragen, ergens niet uitkomen of vastlopen met hun Chromebook. Daarnaast proberen we ongeveer de structuur van school aan te houden, belangrijk voor hen, maar minder effectief voor mijn eigen werk.

Gelukkig hebben wij het verzenden van bestellingen uitbesteed aan een 3e partij en dat verloopt zoals altijd prima. (Op een klein hikje na afgelopen zondag, want ook ons magazijn heeft maatregelen moeten treffen naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM.) Maar het administratieve gedeelte, het klantcontact en dat soort zaken die we normaal gesproken ongestoord kunnen doen, dat gaat momenteel wat langzamer en minder effectief.

Gelukkig blijven de grenzen voor goederen uit het buitenland (vooralsnog) open en dat is fijn, want dat betekent dat onze hal nu vol staat met dozen nieuwe voorraad. Deze voorraad zal deze week naar ons magazijn gebracht worden, waar het contactloos overhandigd zal worden aan het magazijn.

Al met al een hele omschakeling voor iedereen in de samenleving. Maar we maken er met zijn allen het beste van. Trots op onze medewerkers in de zorg, bij de supermarkten, de kinderopvang en niet te vergeten, alle bezorgers die ervoor zorgen dat alle bestellingen die nu online gedaan worden toch maar voor de deur afgegeven worden, onvermoeibaar!

Vanuit een thuiswerksituatie, succes iedereen!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment