Ja we mogen weer! Corona deel II

Eindelijk is het verlossende woord eruit. Iedereen wordt er moe van. Corona hier, Corona daar, handen wassen en 1,5 meter afstand bewaren. Maar nu kunnen we weer een beetje aan de gang. We mogen naar een aantal landen toe, kunnen weer gaan sporten, etc. Heel erg fijn allemaal. Wel je gezonde verstand gebruiken, netjes je handen blijven wassen, geen handen geven en 1,5 meter in het oog houden, maar je kan weer een beetje je gang gaan en niet alleen maar thuis zitten.

Wij zijn al druk aan het plannen voor onze vakantie. We gaan weer op pad met onze vertrouwde Land Rover die we de jaren hiervoor ook hebben gehuurd. Dit keer alleen jammer genoeg niet naar Scandinavië of Schotland (wat eigenlijk op de planning stond) maar we gaan proberen al geocachend een divers aantal landen aan te doen. We zullen meer moeten plannen dan normaal en goed moeten kijken welke regels er in welk land gelden, maar dat gaat ons zeker lukken, daarnaast zullen we op campings moeten verblijven, dat zal wel wennen zijn, maar ja beter dan thuis zitten en niet op vakantie gaan.

We gaan proberen weer een aantal artikelen uit te testen en natuurlijk mooie plaatjes te schieten om onze blog mee aan te vullen.

Geniet alvast van de voorbereiding naar de vakantie toe en werkse nog even voor de weken ervoor!

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment