Coolado luchtbed pomp met vele mogelijkheden

Na het succes van de Flextail luchtbed pompen (en de andere zaken die deze pomp met gemak voor je opblaast) werden wij attent gemaakt door één van onze leveranciers op het merk Coolado. Zij leveren onder andere een super handige opblaaspomp die je op kunt laden via USB waardoor je geen elektriciteit in de buurt hoeft te hebben om hem te laten werken en die kleiner is dan het formaat van een blikje frisdrank en nog niet eens 1,5 ons weegt. Ideaal dus om mee te nemen op reis!

Het fijne aan dit apparaatje is dat er verschillende mondjes worden meegeleverd zodat je niet alleen je luchtbed op kunt blazen, maar bijvoorbeeld ook je strandbal of de lucht uit je vacuümzak of zwemband kunt onttrekken, zodat je na afloop van je uitje de spullen weer zeer compact op kunt bergen. Zeg nou zelf, het opblazen van je luchtbed of matras met je mond is niet iets waar je naar uitkijkt als je op vakantie gaat of een dagje weg bent. Ik niet in ieder geval. Ik kan me nog de situaties van vroeger herinneren waarin je al puffend in de hete zon je strandbal op stond blazen en je na afloop een flink rood aangelopen hoofd had. Of denk nog eens aan de hand of voetpomp voor je luchtbed, een kwartier tot een half uur staan pompen met je hand of voet met na afloop een rood hoofd plus spierpijn in je benen, of je moest halverwege met iemand wisselen zodat die het voor je af kon maken. Een elektrische luchtpomp vind ik dan ook echt een uitkomst. En qua batterijduur hoef je het ook niet te laten, deze gaat zo’n 1.5 uur mee en daarmee kun je ongeveer 30 tot 45 keer iets opblazen of leeg laten lopen. Een hele zomer gemak als je het mij vraagt!

Met de blaasfunctie kun je overigens ook het opstarten van je BBQ versnellen of het vuurtje in je vuurkorf tijdens de lange zomeravonden een beetje opstoken. Multifunctioneel inzetbaar dus dat kleine handige ding. Kijk hier verder.

Deel dit bericht

Opmerkingen (0)

Geen opmerkingen op dit moment